Паническо разстройство

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Паническо разстройство
62553

Кaзвали ли са ви следните изрази: Всичко е в твоята глава
Изхвърли ги от главата си
Намери си хоби

Мисли позитивно
Не мисли за тях и те ще изчезнат
Тези мисли можете да чуете само от хора, които никога не са изпитвали панически атаки или пък не са чували за паническо разстройство . Разбира се, това са верни мисли, но не по време на паническите кризи
На човека, който ви казва да мислите по този начин, докато изпитвате паническа криза, му предложете следния експеримент.
Ще му инжектираме в кръвта такова количество кофеин, еквивалент на 20 чаши току-що сварено кафе.Какво ще стане в организма му? Ще почувства рязко повишаване на кръвното налягане, след това отмаляване на ръцете и краката - ще ги усети сякаш са от каучук. Мислите му ще почнат да препускат. Очите започват да се въртят насам -натам, не можейки да фокусират каквото и да е. После стартира и недостига на въздух. Главата ще олекне, ще започне да изпитва чувство сякаш не е в реалността. Това ще го накара да почувства страх за живота си. Ще си каже, може би това бързо поемане на въздух ще бъде последното в живота ми?…И…
Единственото му желание в този момент ще бъде нещо да спре този ужас.Само да го спре!
Нека да опита да мисли по предложения от него начин в този момент!Само да опита да стегнете тялото и разума си, за да спре Паниката…Няма да може да го постигне, сигурно и останалите, които дават съвети да се мисли така, също няма да се справят…Съществува вероятност да успеят, но само ако са овладели някои специални техники. Но преди това има доста път да се извърви.
Много хора смятат, че паническите криз и са в резултат на химически дисбаланс във функциите на мозъка… Но дали е само това?..

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Здравни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft