Влиянието на Венера за различните зодии

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Влиянието на Венера за различните зодии
7932

Венера символизира обичта, показва какво цените, обяснява ваше­то поведение в обществото или вашата общителност. Нейната функция е да свързва. Тя определя вашия начин за сближаване с другите. За повечето от нас приятелствата - наличието или отсъствието им са причина за най-големите неприятности в живота. В звездната карта Венера представя женското начало у всекиго от нас, нашите възможности да се приближим до другите по приятен и предразполагащ начин, да ги привлечем и то не само сексуално. Тя е там, където се таи нашата магнетичност - всичко онова, което оп­ределяме като личен чар. Венера показва как се наслаждаваме или възприемаме чувст­веността, сексуалността, романтиката и красотата. Тя ръководи твор­ческите и съзидателните импулси независимо дали резултатът е бе­бе или произведение на изкуството; тя ни наблюдава с благосклон­ност, защото е покровителка и лечителка.

Венера в Овен изразява любовта пламенно
Венера в Телец изразява любовта материалистично

Венера в Близнаци изразява любовта повърхностно

Венера в Рак изразява любовта загрижено

Венера в Лъв изразява любовта драматично
Венера в Дева изразява любовта диференцирано
Венера в Везни изразява любовта хармонично
Венера в Скорпион изразява любовта емоционално
Венера в Стрелец изразява любовта обективно
Венера в Козирог изразява любовта разсъдливо
Венера в Водолей изразява любовта сдържано
Венера в Риби изразява любовта интуитивно

Има два начина за раждането на Венера в съзнанието на човека. Единият е поразяващото, спонтанно привличане, извън контрола на вашето съзнание и разум, което помита всичко по пътя си. Този вид привличане е просто безпричинно. Вие не го очаквате, не го търсите. А ето че трябва да се съобразявате с него. Придобиването на такъв опит е драматично въведение в тайните на великата богиня на любовта. Сексуалността веднага излиза напред и обикновено тласка към незабавно действие. Дори срамежливите личности могат да бъдат сграбчени от такъв любовен порив, чийто източник са силите на богинята, заложени в самите тях. Тогава сякаш дъхът ви секва.
Вторият начин е постепенното установяване на връзката. Първо­началното привличане се нуждае от грижи и време, за да достигне кулминацията си. Любовта и доверието трябва да се градят посте­пенно, да се проверяват и дори понякога да се подлагат на препро-верка. Едва тогава задръжките падат и се стига до физическата бли­зост и до удоволствието от нея. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Хороскопи и нумерология
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft