Женските татуировки - начин да изразим себе си

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за грим
Женските татуировки - начин да изразим себе си
51394

Татуирането е не само изкуство, то е начин на изразяване . В древността, великите войни са носели различни татуировки върху телата си, в зависимост от военните си победи. В Египет, телата на фараоните били украсени с рисунки, изразяващи величието им. В Япония дамите татуирали лицата си, за да покажат семейното си положение, а при някои народи, рисунките и нарезите по телата на жените, символизирали и издръжливостта им.

Татуировката днес е символ: на сила, на отдаденост, на любов и на вяра. Предложенията по католозите са хиляди, а възможностите, на професионалните татуисти да пресъздадат желаното от Вас, са безгранични.

Най-разпространени напоследък са татуировките с надпис . Повечето хора залагат на чужд език – китайски, персийски, гръцки, италиански и английски. Така кодират смисъла на татуировката, правят я по-трудно достъпна, показват, че това е съкровена мисъл, изпълваща душата им.

Цветята винаги са на мода при дамите. Красиви лилиуми и рози разцъфват на различни части от телата им. Пеперудите, горските духчета, феите и музикалните символи са само част от рисунките, които носят представителките на нежния пол. Някои дами, татуират имената или лика на деца и възлюбени, като символ на вечна любов и преданост.

Изборът, коя част от тялото си да татуирате е труден. Зависи на каква татуировка сте се спрели. Най-предпочитаните места са гръбнакът, тилът, кръстът, вътрешната част на китката, ключицата, бедрото и глезенът. Все пак това не пречи да бъдете различни и екстравагантни, да не се придържате към модните тенденции, а сами да създадете такива, като изпъкнете с индивидуалността и креативността си.

Важно е и къде ще направите татуировката си. Всеки град е пълен с различни студия, обещаващи качествени татуировки на ниски цени. Не всички обаче могат да оправдаят очакванията Ви. Хубаво е предварително да проучите студиото и да разберете нещо за татуистът.

Цените варират, в зависимост от големината на татуса. Не залагайте на най-ниската! Тук качеството на лицензираните, дори и малко по скъпи студия надделява. Освен студиото, за стойността на татуса има значение и градът. Стандартите на живот в различните населени места определят и стойността на желаната от Вас татуировка.

Според холивудските звезди, татуировката е не само изява на изкуството, но и придава собствено излъчване на всяка личност. Angelina Jolie, Victoria Beckham, Rihanna, Megan Fox и Lady Gaga са част от знаменитостите, които са украсили телата си с различни надписи и картини.

Родните ВИП дами също провокират интерес с различните си татуировки . Талантливата актриса Елена Петрова винаги е носела аристократична тайнственост. Красавицата е татуирала на ръката си имената на двете си деца Александър и Изабела. Мария Игнатова също е татуирала името на сина си, но надписът,за разлика от този на Елена, е на китайски.

Защо и вие не изразите емоциите си по този начин, оставяйки си спомен за цял живот?

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Гримиране
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft