Китайски хороскоп за 2013 г.

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Китайски хороскоп за зодия маймуна 2013 г.
934309

Китайски хороскоп за зодия маймуна 2013 г.

1920,1932,1944,1956,1968,1980,1992,2004
Родените в годината на Маймуна основно през 2013 година ще бъдат заети с личния си просперитет. Сили и възможности за осъществяване на тази цел ще има предостатъчно. Маймуна ще се фокусира върху подобрения в дома си, върху воденето на семейния бизнес, върху всичко, което ще я на­прави по-богата и значителна в очите на околните. Представителите на този зодиакален знак от китайския хороскоп в годината на Змия решително ще се откажат от романтичните илюзии в полза на суровия прагматизъм. Да видят целта и да игнорират препятствията ще бъде главния девиз на Маймуна през 2013 година.

По-известни личности, родени под знака на Маймуната: Жак Ширак, Пол Гоген, Леонардо да Винчи, Елизабет Тейлър, Род Стюард, Омар Шариф, Бьорн Борг, Юлий Цезар, Хари Худини, Мартина Навратилова, Питър О'Тул.
Жизнерадостната и енергична Маймуна води много интересен и разнообразен живо~ Тя никога не се застоява на едно място. Ако се интересувате от клюка за някого,
попитайте Маймуната.
Маймуната има богато въображение и услужлив ум. Можете да й поискате съвет и тя няма да ви подведе. Но внимавайте - не навлизайте в нейна територия. Отмъстителната Маймуна ще ви унищожи!
Маймуната може да бъде много нечестна. С невероятната си хитрост, тя осъществява лесна печалба. Ловък измамник е. Понеже е чаровна и обаятелна, както ви гледа, така ви мами. Няма да усетите кога ви е излъгала.
Със своите заложби, Маймуната печели добри пари, но харчи без
да мисли. Не се стряскайте, ако откриете в погледа й пламъчето на злата завист. Просто вие имате нещо по­хубаво от нея.

Своя интелект Маймуната използва в бизнеса си много успешно, но е много непостоянна. Ако й доскучае, тя зарязва всичко, колкото и много да е свършено до тук, и се залавя с друго. Човекът до Маймуната трябва да я направлява с твърда ръка, за да й позволи да разгърне талантите и
способностите си изцяло. Не бива обаче да я ограничава, защото това ще я отчае и тя ще се откаже от всичко.
Жената Маймуна е умна, наблюдателна и прозорлива. Тя е сладкодумна и винаги постига своето. Тя има широки интереси и затова е интересен събеседник. Много ва­жни за нея са дрехите и прическата Й. Винаги в добър външен вид, тя никога не занемарява семейните си задължения.Особено грижовна майка и предана съпруга. Образцова домакиня, която е способна всеки ден да ви поднася кулинарни изненади.
Би била добър партньор в брака с Дракона, той ще извлече полза, а тя неговите сили. С еднакъв успех те могат да бъдат делови партньори, макар и в дъното на душата си Маймуната да смята, че тя би могла да получи и повече от тази сделка.
Добре се разбира с Плъха, който привлича с външното си великолепие Маймуната и се примирява с нейното безразсъдство и ще я обича страстно цял живот даже, ако любовта е без отговор.
Маймуната се присмива на Тигъра макар, че трябва да се отнася
Маймуната и се примирява с нейното безразсъдство и ще я обича страстно цял живот даже, ако любовта е без отговор.
Маймуната се присмива на Тигъра макар, че трябва да се отнася
към него с уважение. Всяка връзка между тях както в бизнеса, така и в любовта е обречена на конфликти. Независимо от знака на нейния брачен партньор, вероятно, Маймуната ще има много деца.
МЕТАЛНА МАЙМУНА
Силната й амбиция е подплатена с много силна воля за успех и решимост. Прибавете към това и широките интереси, и Металната Маймуна ще се разкрие пред вас като един преуспяващ и силен, надежден бизнесмен. Металната Маймуна не обича съдружието и работи сама. Много мрази конкуренцията, но изобретателният й ум се справя с всичко.
Много усърдно ръководи и влага парите си. Никога не би се излъгала в някое начинание, свързано с пари. Въпреки, че е особняк, Металната Маймуна се чувства много добре в компании, може би защото там среща възхищението на хората.
ВОДНА МАЙМУНА
Общителна и дисциплинира на, Водната Маймуна е твърде различна от другите Маймуни, защото е способна да се съсредоточи и да се отдаде на изследване само в една област. Тя не се разсейва и е много талантлив работник.
Никой, обаче, не може да я накара да сподели плановете си. Тя е потайна и не прави дори намек за бизнес сделките си. Тя има много приятели, но не всички са честни с нея. Водната Маймуна е прозорлива и знае на кого да се довери.
ДЪРВЕНА МАЙМУНА Всички обичат Дървената Маймуна, защото тя е весела, изпълнителна и съвестна. Тя е стриктен работник и при нея всяко нещо е на мястото си. От всяко нещо, тя умее да извлече максимално облаги за себе си. Това създава впечатление на самоизтъкване, но човек трябва да бъде такъв. Никой не забелязва скромния.
Прекалено ентусиазирана, Дървената Маймуна преживява много тежко неуспехите си, защото влага много усилия и мечти във всяка своя дейност. Тя обича приключенията и пътуванията.
ОГНЕНА МАЙМУНА
Огнената Маймуна предпочита да има около себе си само слабохарактерни хора, защото обича да се налага и мрази да й се опонира. Тя е много амбициозна. Опитвайте се да й угодите, защото ако не го направите, тя ще извади душата ви, но ще постигне своето. Огнената Маймуна винаги има доста интересна и доходна работа. Тя е мечтателна и романтична.
Огнената Маймуна има много ухажори сред другия пол. Това я ласкае и подобрява самочувствието й, но тя остава вярна на своя партньор.
ЗЕМНА МАЙМУНА
Сериозна и спокойна, Земната Маймуна е много различна от останалите Маймуни. Упорита и любознателна, тя се реализира в своята област. Учудващо е, но на нея й допадат спокойни и сериозни занимания.
Много състрадателна е и често се занимава с благотворителност. Опитва се да помогне на всеки нещастен. Тя има забележителен усет за сделки и в края на живота си ще забогатее. Земната Маймуна ще изслуша оплакванията ви и страданията ви, но не очаквайте от нея да сподели нещо с вас.
 

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12 13
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft