Китайски хороскоп за 2013 г.

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Китайски хороскоп за зодия глиган 2013 г
933519

Китайски хороскоп за зодия глиган 2013 г

1923,1935,1947,1959,1971,1983,1995,2007
Какво да очаква зодия Глиган от 2013?
Годината на Змия трябва да стане за тези, които са родени в годината на Свиня период на неудържимо напрежение. В самото начало ще се формира ситу­ация, когато представителите на този знак са длъжни да предприемат кардинал­ ни промени във всички свои жизнени сфери. Невероятно благоприятните и силни планетарни аспекти ще тласкат Свиня към решителни действия. По удивителен начин Свиня от предпазлив дипломат изведнъж ще се преобрази във войнстващ генерал и никой няма да може да застане на пътя му. Именно през 2013 година Свиня може да започне дългосрочни проекти с каквато и да е сложност. Всичко ще се получи.


Известни представители на зодия Глиган: Хенри Форд, Кисинджър, Моцарт, Рейгън, Ърнест Хемингуей, Алфред Хичкок, Джон Рокфелер, Мария Калас, Уди Алан, Хилари Клинтън, Шварценегер, Стивън Спилбърг.
Глиганът е добродушен, ведър и щедър. Той е мил и внимателен към всички, обича честността и мира.
Най-много би го подтиснала една кавга или спор. Глиганът мрази лъжата и вярва в реда и честността. Въпреки това, Глиганът е готов да прости на всеки, който го е измамил. Отмъщението и злобата са му непознати.
Глиганът е много стриктен и на него може да се разчита във всеки момент. Той е честен и неподкупен.
За Глигана е удоволствие, когато има възможност да помогне на другите. Така той има много приятели около себе си и дните и вечерите му са приятни и весели. Той весели гостите си с неизчерпаемото си чувство за хумор и всички го търсят за компания. Много обаятелен разказвач е и добър артист.
Естествено е около един щедър; добросърдечен и отзивчив човек да има много "хиени", които ловко биха могли да подлъжат наивния Глиган. Колкото и да предупреждавате Глигана, той няма да ви послуша. Единствено, когато се опари от ловките измамници, той си взима поука и вече не позволява да го манипулират така лесно. Глиганите се реализират много успешно и са хора с голямо богатство.
Тях неуспехът не може да ги уплаши, а напротив, амбицира ги и те мобилизират всичките си сили, за да се впуснат наново в преследването на целите си. За това му помага упоритостта му, която граничи с инат.
След едно такова напрегнато и усърдно ежедневие Глиганът не се отпуска в мекия диван пред телевизора, а е царят на забавленията. Негови са всички луксозни хотели и барове. Глиганът се разтоварва като лудешки се весели. Той обича лукса и си го осигурява. Нали затова е трудният му ден - за да бъдат нощите му шеметни
и бурни.
Глиганът би се чувствал добре и в по-малки и тихи компании, стига да не е скучно
Домът му е пълен с новостите в техниката и антиките в изкуството. Луксът се крие във всяко кътче на къщата му.
Глиганът е неуморен любовник.
Мъж или жена, Глиганът има доста бурен предбрачен живот. Но създаде ли семейство, той е верен и предан.
Жената Глиган е добра домакиня и всеотдайна майка. Децата й живеят под непрекъснатите й грижи. Домът й е спретнат и подреден.
Съвет към Глиганите е да споделят
живота си с родените под знака на Козата, те никога няма да се сърдят един на друг.
Трябва да се държат по-далече от Змията, тя ще направи от тях роб много бързо.
МЕТАЛЕН ГЛИГАН
Металният Глиган е по-амбициозен и решителен от другите Глигани. Той е силен, енергичен и очаква новите си предизвикателства с желание. Той е искрен и честен и мисли, че всички са такива. Има чувство за хумор и обича да е сред хората. Той е всеотдаен приятел. Да се живее с него е много приятно. Животът му е богат и успешен. Неговият партньор ще бъде задоволен материално и ще бъде много щастлив.
ВОДЕН ГЛИГАН
Щедростта и добротата на Водния Глиган привличат около него множество използвачи и търгаши. Те използват доброто му сърце и стремежа му да помогне на всички за личната си облага. Лъчезарен и добър, той е лесен за измама.
Има познания и интереси почти във всички области и с каквото и да се захване ще има успех. Трудолюбието и честността му ще го издигнат към върховете на обществото.
ДЪРВЕН ГЛИГАН
Дървеният Глиган умее да работи с хора. Той ги увлича, убеждава и повежда със завидна лекота. Той е дружелюбен и доверчив. Опитва се да бъде отзивчив и за да помогне на хората около себе си се заема с по­вече неща отколкото може да свърши. Това го претоварва. Дървеният Глиган е весел, оптимистично настроен и обича лукса. Животът му е прекрасен и луксозен. Колкото повече дава от себе си, толкова повече получава и
съдбата го затрупва с изобилие.
ОГНЕН ГЛИГАН Огненият Глиган обича да рискува и да се впуска в необмислени приключения.
Когато е поставил пред себе си някаква задача, той е готов да рискува всичко, но да постигне целта. Не бива да се увлича прекалено много. Партньорът му трябва да е трезвомислещ и не чак толкова амбициозен и мечтателен като Огнения Глиган. Звездите засипват Огнения Глиган с пари. Трябва да му се помогне да ги използва целесъобразно.
Особен грижовен родител е и е способен да направи всичко за децата си.
ЗЕМЕН ГЛИГАН
Земният Глиган определено е различен от останалите. Също като тях има добро сърце, но той е реалист и комерсиален. Не би пожалил нищо, за да се хареса на шефовете си. Би хвърлил невероятни усилия, само за да задоволи амбициите си.
Интуицията никога не би го излъгала при търговски сделки.
Има чудесно чувство за хумор и много приятели. Едно от най-големите му удоволствия в живота е да преяде и да препие.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft