Китайски хороскоп за 2013 г.

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Китайски хороскоп за зодия петел 2013 г.
933563

Китайски хороскоп за зодия петел 2013 г.

1921,1933,1945,1957,1969,1981,1993,2005
Какво да очаква зодия Петел ат 2013?
Небесното влияние в годината на Змия за тези, които са се появили на све­та в годината на Петел, създава непреодолима тяга към повишаване качеството на живот във всички сфери. Ще се събудят всички тези амбиции, които определяха живота на Петел в предишните етапи на съществуване. Представителите на този знак ще осъзнаят, че е дошло време ~ осъществяването им. Петел ще се фоку­сира върху онези направления от работата и социалните взаимодействия, които ще гарантират придвижването му към заветната цел. По пътя на реализирането на целта са възможни неочаквани и нестандартни решения. В крайна сметка Петел осъзнато ще стигне до ситуация, която ще му помогне да се ориентира към реалността на поставените цели. Илюзиите ще се разсеят, а това, което е постижимо само ще пристига в ръцете.

Някои известни Петли: Вагнер, Карузо, Доли Партън, Питър Устинов, Ерик Клептън, Щефи Граф, Йоко Оно, Дийн Кунц, Роман Полански, Мелани Грифит.
Общителен, галантен и обаятелен, Петелът е приятна компания и желан събеседник. Той се впуска в спорове с удоволствие и благодарение на високия си интелект се справя чудесно. Лошото, обаче е, че от него не можете да очаквате тактичност. Той ще ви каже истината в очите, колкото и да ви заболи.
Петелът се грижи добре за парите си. Пестелив е и ги влага в особено перспективни начинания. Не чакайте Петелът да ви заведе на скъп ресторант или да ви направи скъп подарък. Хладнокръвно и премислено, той ще спести тези пари и ще ги отдели за бъдещето, защото е стъпил здраво с двата крака на земята и знае много добре, че животът не е само възход нагоре, а идват и кризисни моменти, когато тези пари ще го спасят. Колкото и добре да печели Петелът, той винаги ще има пари настрана. Затова неговото семейство може да бъде спокойно за бъдещето.
Успехът е плод на неговия труд и пресметливия му ум. Той е много амбициозен, но това е подчинено на реалността. Преценил е какво може да очаква и никога не допускcr да бъде разочарован. Той е педант в работата и всичко върши стриктно.
Понеже съзнава много добре, че при него всичко е изрядно, той не понася критиките. Цени реда до дребнавост, което може да ви подразни, но той е изключително честен човек.
Петелът много обича да е център на внимание. Всяка похвала му дава сила за ново начинание. Той е винаги много добре облечен и много елегантен. С лекота контактува с хората. Славата е неговата слабост. Непрекъснато се стреми към нея.
Жената Петел се занимава с много и разнообразни дейности. Много работоспособна е. Не може да прецени кога какво да каже и често истината, която изрича я противопоставя на хората. Тези, които държат на приятелството й не биха се обидили от това, а трябва да се замислят. Тя е делова жена, но това не й пречи да създаде голямо и щастливо семейство.
Петелът би успял много повече ако се научи да премълчава някои неща.
Петелът ще е щастлив с Вол, който е семеен и консервативен. Със Змията ще принесе своята мъдрост, но на нея ще й се наложи да не блести толкова ярко, иначе Петелът може да обърне внимание на това и да я унищожи.
С Дракона, Петелът ще е напълно задоволен и заедно ще блестят един до друг, особено ако Петелът е жена.
Заекът в качеството си на партньор трябва да бъде изключен. И за минута няма да може да се примири с хвалбите на Петела и за секунда няма да му се доверява.
МЕТАЛЕН ПЕТЕЛ Металният Петел винаги има точно начертан план. Знае какво иска и го постига. Той е старателен и честен.
Металният Петел е вироглав и това му пречи да се издигне. Трън е в очите на шефовете си. Ако иска да успее, трябва да се научи да прави компромиси.
Той е искрен приятел и прави всичко възможно, за да помогне на близките си.
ВОДЕН ПЕТЕЛ
Колкото и да не искате, Водният Петел ще ви спечели на своя страна. Той е чудесен агитатор. Високият му интелект му помага да победи в споровете.
Много е смел и работоспособен.
Енергията, с която се слави му пома­га да работи с часове, без да помисли за почивка. За него е важна целта, която ще се постигне.
Изключително обаятелен събе­седник е и всеки би седнал да си побъбри с Водния Петел. Всички го обичат и заради свежото му чувство за хумор.
ДЪРВЕН ПЕТЕЛ
За разлика от останалите Петли, Дървеният Петел обича да работи с хора.
Лошото е, че се захваща с твърде много неща едновременно и не може да се съсредоточи в една област.
Дървеният Петел е честен и сам си поставя твърде високо летвата. Той е упорит и постига целите си. Има богата обща култура и любовта му към пътуванията прави живота му интересен.
Дървеният Петел е много грижлив към семейството си и внимателен към родителите си.
ОГНЕН ПЕТЕЛ Огненият Петел е най-популярен сред Петлите. Най-често той достига върховете на йерархията. Това той постига чрез силната си воля и обаянието си, което печели на неговата страна хората. Той работи отлично и усърдно. Силният му характер кара хората да му се подчиняват. Често е рязък и не уважава хората около себе си, което го лишава от някои верни последователи.
Огнени Петли, усмирете болезнената си любов към истината и ще видите колко много ще успеете!
ЗЕМЕН ПЕТЕЛ
Доста различен е Земният Петел.
Петел, който се съобразява с другите и зачита мнението на околните. Много внимателен е към своите близки и партньора си.
Земният Петел е много пресметлив и проницателен. Това го прави отличен бизнесмен. Предприемчив и хитроумен, той гони поставената си цел с настървение. Никога не се отказва. Точно заради това всички го уважават. Работоспособността му е безгранична и той работи неуморно.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11 12 13
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft