Китайски хороскоп за 2013 г.

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Китайски хороскоп за зодия плъх 2013 г.
933608

Китайски хороскоп за зодия плъх 2013 г.

1924,1936,1948,1960,1972,1984,1996,2008
Звездните влияния на 2013 година са длъжни да окажат стабилизиращо въздействие върху живота на родените в годината на Плъх. Това ще се случи вьв всички сфери на живота. Към оценката на всички събития Плъх ще подхожда от практична гледна точка. За нея ще бъде много просто да разглежда ситуацията от всички страни, да определи перспективността и да вземе единствено правилното решение. Вярно, ще се наложи да преценява своите възможности с изобилието от предложения, които донесе годината на Змията. Плъх ще иска да участва във всичко и навсякъде да остави своя следа. При това планетарните влияния са такива, че успешни ще станат само тези дела и проекти, които Плъх ще осъществява в хармония със себе си и света. В тези начинания ще ви помогне и най-близкият кръг от роднини и приятели. Те своевременно ще посъветват Плъх къде да насочи своите усилия и от какво следвда се откаже. А Плъх следва да се доверява на мнението на близките си хора през 2013 година.

По-известни представители на ПЛЪХА: Марлон Брандо, Ив Сен Лоран, Кларк Гей6ъл, Моцарт, Уилям Шекспир, Лев Толстой, принц Чарлз, Джордж Буш, Шон Пен, Жул Верн, папа Йоан Павел II, Емил Зола.
Не се изненадвайте, ако запитате душата на компанията, най-обаятелната и притегателна личност, кога е роден и той се окаже Плъх. Към богатото му въображение добавете и неговото неуморно усърдие и вие ще сте сигурни, че имате на своя страна един идеален работник, Възложете му работа, свързана с управлението на хора и той няма да ви подведе. В кризисни моменти на преден план изпъква силно развитото му чувство за самосъхранение и в такива случаи потърсете от него съвет, Плъхът обича парите и материалното благополучие е на първо място в живота му. Ще му доставите огромно удоволствие, ако му подарите вещ, която би внесла лукс в бита му. Това би го направило щастлив, защото страстта му към парите граничи със стиснатост. За него е особено приятно да затрупва половинката си и децата си с подаръци и да им създава лукс и разкош. Животът му е подчинен на една цел - парите. Плъхът се радва на дълъг и разнообразен живот. С много хора около себе си, с много радост и празненства. Той е грижовен и любящ родител, предан съпруг или съпруга и грижовен към родителите си. Често Плъха има многобройно семейство. Домът, в който домакинята е плъх, е подреден с мнрго вкус и с врати широко отворени за приятелите. Идеалната домакиня ще ги изненада с кулинарните си способности. И все пак, ако някой Плъх ви ядоса и вие искате да го накажете, най-лесно ще постигнете отмъщението си като го оставите сам! Не прекалявайте, обаче, защото това може да го доведе до тежка депресия. От гледната точка на романтичните отношения за Плъха е благоприятна любовта с Дракон, който ще внесе в техните отношения своята сила и увереност, а на свой ред ще спечели от критиката на Плъха. Добър партньор за Плъха също е Волът. С него Плъхът се чувства в безопасност и получава поддръжката, от която се нуждае. Мъжкият Плъх губи главата си, влюбвайки се в Маймуна, а тя намира това за забавно. Плъхът трябва да избягва Коня. Егоистичният и независим Кон няма да понесе стремежите на Плъха да извлече от него полза. Освен това истинска катастрофа за Плъха е бракът с Огнен Кон. За щастие годината на Огнения Кон е само веднъж на 60 години. По напълно понятна причина Плъхът трябва да избягва родените под знака на Заека. Плъхът ще има щастливо детство и безгрижно юношество. Втората част от живота му може да бъде бурен и безпокоен. В неудачна сделка той може да загуби всичките си пари или може да пострада заради нещастна любов. Третата част от живота му ще бъде спокойна, а старостта дотолкова мирна, доколкото той пожелае.
МЕТАЛЕН ПЛЪХ Родените под знака на Металния Плъх са ценители на красивото в живота. Те имат шикозен дом, много и изискани приятели. Техният нюх им помага сполучливо да вложат парите си. Около него никога не е скучно. Предан е на семейството си и изключително верен приятел.
ВОДЕН ПЛЪХ Водният Плъх е задълбочен. Всяка работа върши изключително прецизно. Той е умен и проницателен. Изключителната му любознателност го кара да разширява непрекъснато познанията си. Това го прави една многостранно надарена личност. Амбицията му да има много приятели, би могла да го заблуди и той да се свърже със съмнителни хора.
ДЪРВЕН ПЛЪХ Дървеният Плъх е открит и дружелюбен. Неговата вечна усмивка и неизчерпаемото му чувство за хумор го прави търсен в много компании. Пъргавият му и остър ум с огромни възможности го кара да се захваща с почти всичко. Помогнете му да се съсредоточи в една област, за да не разпилява таланта и способностите си. Дървените Плъхове с тяхното богато въображение са талантливи хора на изкуството.
ОГНЕН ПЛЪХ Най-голямото мъчение за Огнения Плъх ще е да го задържите на едно място. Това би го съсипало, защото негова неизчерпаема енергия го кара да бъде непрекъснато в движение. За него е много важно да е в центъра на събитията. Измъчват го ограниченията на стандартното и той им противопоставя оригиналните си идеи. Той е издръжлив, но има нужда от подкрепа. Доверете му се, дайте му ръка и чувствайки вашата опора, той ще стигне далеч.
ЗЕМЕН ПЛЪХ Земният Плъх е малко по-различен от другите Плъхове. На техния авантюризъм, той противопоставя своята уравновесеност и пресметливост. При него всички варианти са предвидени и нищо не е оставено на случайността.ТоЙ се чувства добре само в познати области и там използва таланта си. Въпреки, че е егоцентрик, той не пропуска да за свидетелства обичта си към близките, проявявайки своята щедрост.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
13
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft