Китайски хороскоп за 2013 г.

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Китайски хороскоп за зодия заек 2013 г.
933592
Китайски хороскоп за зодия заек 2013 г.

Китайски хороскоп за зодия заек 2013 г.

1927,1939,1951,1963,1975,1987,1999,2011
Какво да очаква зодия Заек от 2013?
Родените в годината на Заек през 2013 година ще се окажат в състояние на непрестанни промени. Or една страна, те ще бъдат желани и дълго очаквани, а от друга - мотани до краен предел. Цялата работа е в това, че стопанката на 2013 година Черната водна Змия се явява антагонист на Заек в дванадесетгодишния цикъл. Всичко, което Заек особено цени - семейство, добри отношения, тишина и спокойствие, ще бъде взривено, ще започне да се променя. Впрочем, промените, които ще бъдат осъществени не е задължително да бъдат отрицателни, за лошо. Но, ако нещо е добро, то ще бъде добро в най-висша степен. А ако е лошо ще ви идва да се застреляте. Склонност към преувеличение ще ви донесе силният Юпитер. Същевременно той ще снабди Заек със сполука. В един момент представителите на този знак ще почувстват пълна свобода каквато не са изпитвали от деня на своето раждане. Това ще бъде кулминацията на 2013 година. Важно е да го използвате, за да получите жизнено необходима информация. Защото свобо­дата винаги идва с усещането за пълна яснота.

По-известни личности: Сталин, Троцки, Стинг, Ева Перон, Франк Синатра, Уитни Хюстън, Гари Каспаров, Ингрид Бергман, Конфуций, Фидел Кастро, Айнщайн, Питър Фолк.
Ако в луксозно заведение видите личност с елегантно облекло, изящни маниери, кротък и спокоен нрав, с широки познания в различни области,то вие сте срещнали Заек.
Заекът обожава лукса, спокойствието и мира. Остроумен и интелигентен, с много силна памет, Заекът учи всичко с лекота. Това го прави отличен работник. Използвайте го в своя бизнес като му доверите фнансите си.
Заекът мрази препирни и скандали
и е готов на компромиси, за да запази добрите отношения. Напрегнатите и припрени ситуации го изтощават и изнервят. Не го карайте да взима прибързани решения! Оптималният вариант за него е стабилност. Той мрази да плува срещу течението.
Благодарение на своята последователност Заекът почти винаги успява да се реализира в професия си. Всеки бизнесмен би искал да го има за свой партньор и помощник, заради неговата честност и лоялност.
Когато Заекът говори с хората, той ги омайва, той ги печели на своя страна със завидна лекота. Жената Заек полага всички грижи, за да направи дома си привлекателен и шикозен. В него тя посреща своите подбрани гости, които забавлява с лекота. Въпреки това рядко ще срещнете жена Заек, която да е домакиня. Те са интелигентни и амбициозни бизнес-дами, които полагат много грижи за външния си вид. Около тях винаги има много ухажори. Жената Заек обича флиртове и е доста разглезена. Внимавайте - най-много от всичко Заекът мрази да го критикуват! Ако държите на него не му показвайте лошите му страни. Те го приемат като лична обида и се разстройват. В дългия живот на Заека ръка за ръка вървят успехът, късметът и щастието. Те могат да живеят с Коза, от чийто артистизъм и вкус се възхищават. Те сами ще следят материалната страна на отношенията им, акапризните Кози малко ги интересува това. Подхожда им добре честното Куче и Глигана, а Петелът ги изкарва извън себе си със своето празнословие и самохвал­ство. С Плъха им се препоръчва да не влизат в контакт. Отношенията им с Тигрите и любовните, и в работата винаги ще са напрегнати, тъй като са от един род. Заекът знае всички номера на Тигъраr затова не желае да му се подчинява и с помощта на уловките си, се измъква от играта.
Всичките три фази от живота на Заека могат да минат спокойно, при условие, че се държи по-далече от изключителни ситуации, драматични
поврати, непреодолими препятствия. Войни, революции и природни катастрофи не са за него, той не е създа­дена за приключения.
МЕТАЛЕН ЗАЕК
Металният Заек навлиза в живота с ясно начертани цели. С огромната си амбиция и невероятните си спо­собности, той ги постига. Безкрайно мнителен и недоверчив, не очаквайте от него моменти на разнежване и откровения. Той е особено практичен и има големи успехи в бизнеса. Когато водите преговори, взимайте със себе си за консултант Метален Заек, можете да разчитате на неговата ловкост и изобретателност. Хладен и резервиран в отношенията си към хората Металният Заек има малко приятели.
ВОДЕН ЗАЕК
Изключително внимателен, галантен и тактичен, Водният Заек е идеален компаньон. Той е прецизен и стриктен, и изисква същото отношение и към себе си. Ако не сте такива, рискувате да го нараните много. Чувствителната му душа трудно се възстановява. Водният Заек е злопаметен и не прощава обидите.
С много богата обща култура, той винаги намира правилният път за разрешаване на проблемите и всеки би могъл да потърси съвет от него.
ДЪРВЕН ЗАЕК
Дървеният Заек е в центъра на светския живот, винаги заобиколен от приятели и почитатели. Дървеният Заек обича да работи и живее сред много хора. Не мислете обаче, че той разкрива душата си. Не! Той е сдържан и винаги внимава да не се открие докрай. Може би се страхува, че мнението му ще предизвика конфликти, а това той мрази. Дървеният Заек е особено мил и щедър партньор. Имате ли Дървен Заек до себе си? Да? Блазе ви!
ОГНЕН ЗАЕК
От всички Зайци Огненият Заек жъне най-много успехи. Той събира в себе си положителното от всички. Мил, приветлив и общителен, винаги сред много приятели, внимателен и искрен с всеки. На него спокойно можете да доверите тайната си и да разчитате на дискретност, от него можете да получите компетентен съвет във всяка област. Огненият Заек е решителен и ако има кой да го подкрепя и насърчава той ще постигне много висока цел в живота си. Насърчавайте го, защото лесно се отчайва. До него винаги трябва да има силна личност. Доста Огнени Зайци са ясновидци.
ЗЕМЕН ЗАЕК
Изключителен практик! Земният Заек е подчинил всяко свое действие на реалните си задачи. Той не храни напразни илюзии и не живее с нереални мечти. Земният Заек си поставя ясни, определени цели и работи дълго и упорито, за да ги постигне. Нито една негова стотинка не е незаслужена. Отличен финансов експерт е. Търговският му усет го води.
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft