Пролетен хороскоп за 2013 г

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Пролетен хороскоп за зодия Рак
136489

Пролетен хороскоп за зодия Рак

РАБОТА : Внимание през пролетта за тези от вас, чиято работа е свързана с пари. Проверявайте старателно всеки документ. Възможна е грешка, която да струва сериозна загуба. Забавяне получаването на пари или отказ да ви бъдат дадени някакви пари/кредит/заплата.

ПАРИ : Пролетният сезон ще е променлив по отношение на парите . Може да имате късмет и да се зарадвате на неочаквана печалба или успех, неочаквани пари или друга благоприятна ситуация. Ще възникнат обаче и неприятности, които ще ви костват по-големи разходи или загуба. Пазете се и от кражба, когато сте навън.

ДОМ :Преди всичко всеки от вас ще мисли и ще прави планове за стабилизиране на семейството и ремонти/подобрения в дома. някои ще се зарадват на нов дом. Всичките ви планове сега ще ви костват и сериозен разход на средства, затова ще отделите и доста от времето си за добре планиране на нещата. ЛЮБОВ :Ще има ново начало за много несемейни представители на знака Рак. Създаване на семейство , начало на съвместно съжителство и др. Разделените ще се събират, самотните ще си намират сродната душа. Колкото и надалеко да е тя...  

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft