Пролетен хороскоп за 2013 г

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Пролетен хороскоп за зодия Лъв
136672

Пролетен хороскоп за зодия Лъв

РАБОТА :Няма да сте най-активните на работното си място или в бизнеса. Повече ще се вълнувате от емоциите в личния си живот, развитието на една любовна или семейна връзка. Така може и да пропуснете един благоприятен шанс. Като цяло пролетта обаче носи по-скоро положителни моменти в работата ви, отколкото проблеми и неприятности.

ПАРИ : Няма да са проблем, който да не може да бъде разрешен. В по-благоприятна позиция за по-високи доходи ще бъдат дамите над 35 години. Реализиране на очаквания и надежди. 

ДОМ :Неочаквани събития свързани с пътуване или с хора, които живеят далеч от вас. Може да се планира пътуване, което да ви зареди още от пролетта с много положителни емоции. За някои хора родени под знака Лъв преместване по местоживеене в друг град или държава.

ЛЮБОВ : Ревността ще е лош съветник и лесен подбудител за ненужни и излишни конфликти и напрежение. Мнозина ще са склонни да реагират твърде емоционално на всяка новина или клюка. Добре е да си огледате приятелите. Някой от това обкръжение ви злепоставя умишлено или не.
 

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft