Биг Брадър 2015 участници

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Цветелин Николов Биг Брадър
24603

Цветелин Николов Биг Брадър

Казвам се Цветелин Николов . Занимавам се с частен бизнес, основно строителство. Разполагам със свобода и пари. Парите за мен са средство човек да си позволи някои неща. Предимно ги харча за коли, почивки и жени. Харчил съм и по 3 000 евро за вечеря. Свикнал съм да имам най-доброто - да карам хубава кола и жената до мен да бъде на ниво.

Харесван мъж съм. С коса или без коса, с пари или без пари, просто съм си магнит за жените. Ерген съм, защото имам високи критерии. Жените са доста нахални към мен. Обикновено те ме свалят. 90 процента от жените в живота ми са били кучки.

Не може да се каже, че съм вълк единак, но бих казал, че съм по-дръпнат. Карам хората около мен да се чувстват некомфортно. Много малко хора има около мен, на които мога да се доверя във всеки момент. Всичко друго е пълнеж.

Мъжкар съм, на първо място. Мога да бъда директен, не съм предател - качества, които повечето хора нямат. И може би и затова съм успял. От конфликти никога не ме е било страх и винаги съм излизал победител от тях. Влизам в Къщата като лидер. Нищо не ми коства да раздам картите, както на мен ми харесва. И естествено, очаквам да се съобразяват с мен. Който не се съобразява, си е за негова сметка. Очаквайте от мен да изляза последен от Къщата.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft