Биг Брадър 2015 участници

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Кристиян Стойков Биг Брадър
24603
Кристиян Стойков Биг Брадър

Кристиян Стойков Биг Брадър

Аз съм Кристиян Стойков , на 21 години, от село Жернов. Аз съм модел, бивш поп-фолк певец, интересен, търсен и много скандален. Поддържам доста скандален имидж в медийното пространство - постоянно се пише за мен. Като цяло съм №1.

В момента съм модел в Холандия. 175 см съм висок, 60 кг - просто съвършенство в едно тяло. Обичам да позирам - това е едно от най-големите ми хобита. Гордея се със себе си - имам страшно много ангажименти, пътувам, търсен съм. През останалото време, когато нямам ангажименти, когато съм свободен, си живея на село в моята къща.

Нимфоман съм направо, много обичам секса. Мога да го правя с часове и съм пожар в тези отношения. Доста импулсивен и страстен съм. Спал съм с много известни хора, първият е Валери Божинов. Характерна черта в него е, че му е голям. С това съм го запомнил. Доста е палав в леглото и търси мъжки ласки. Бях много притеснен, защото е страшно красив. Трепериш му в ръцете! Николета ще тушира. Бил съм и с Китаеца, дори той до ден днешен търси мъжки ласки. Той не може без момче.

Каквото и да си говорим, гейовете правят шоу. Защо? Защото сме атрактивни, забавни, красиви, умни. С хората, които мразят гейове в Къщата на Big Brother, ще процедирам по най-злобния начин. Дори мога да прелъстя най-големия хомофоб и ще го направя. Ще е мой! Няма шанс някой да ме смачка. По-скоро аз ще ги мачкам, защото са балъци.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft