Древната Кабала-гадания с числа

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Древната Кабала-гадания с числа
35865

Кабала е много древно учение, което само чрез силата на числата, може да ви предскаже какво очаква или какъв сте. В центъра на науката стои едно единствено число – 142857.

Всичко останало е свързано с това число. Изключителното при него е, че умножено по две, единственото, което се променя са позициите на цифрите – остават същите, но разменят позициите си. За да сметнете каква е вашата кабала на рождената дата, необходимо е да направите следното:

Ако сте родени на 31.01.1990 г, трябва да направите следното преобразувание – годината на раждане заема първо място, след това е месеца, накрая датата. В нашия случай се получава 1990131. Това число трябва да се събере с хармоничното кабала число.

1990131 + 142857 = 2132988

От полученото число трябва да се премахнат повтарящите се цифри, както и нули, в случай, че има. По този начин от нашето число ще остане 139. Вече е време цифрите от полученото число да се съберат.

Сборът трябва да бъде до 12 – толкова са числата, по които можете да определите съдбата си. Ако е повече от това трябва да съберете цифрите отново, както е и в нашия случай – 1 + 3 + 9 = 13, 1 + 3 = 4. Тоест това, което трябва да прочетем, за да видим каква е нашата кабала на рождената дата е 4.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft