Какво искат жените от мъжете

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Размерът е без значение
5621
Размерът е без значение

Размерът е без значение

РАЗМЕРЪТ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ - сексуалното задоволяване, размерът при мъжете е болна тема. Но също е и много важна. Момчета, не бъдете егоисти, мислете и за нас - изненадвайте ни повече, а не просто "да си свършите работата", не бъдете плахи да предложите нещо различно, по-нестандартно,нямам предвид извращения, а нещо не толкова рутинно, споделяйте сексуалните си фантазии, защото и жената до вас има такива. И престанете да се измъчвате от темата за размерите - те нямат значение за пълноценното сексуално задоволяване на приятелката ви, кога най- после ще го проумеете.
Дори прекалено големите размери причиняват болка на жената, а не удоволствие. Хубавият секс не се свежда до размерите. Той е съвкупност от много други фактори - внимание, нежност, достатъчно време, обич, споделяне и осъществяване желанията на двете страни, а също така другият "мъжки" проблем - мигновеното заспиване след секс.
Момчета, затварянето на клепачите ви веднага след секс, разваля и най- хубавото преживяване и наранява жената.
След секс жената иска просто да я прегърнете и малко да си поговорите, а не да и обърнете гръб. Жените трудно приемат този момент, по- скоро го тълкуват като "Изпълни си предназначението, сега аз ще се наспя, ти иди прибери масата."  

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft