Годишен хороскоп 2016 за всички зодии

вход през zajenata.bg
224380

Годишен хороскоп 2016-РАК

Мили  Раци,  за вас 2016 за Вас ще бъде много динамична, целеустремена  с много нови контакти, по-чести пътувания главно в страната, където живеете.
Тези от вас, които работят в сферата на комуникациите, в средствата за масова информация, туризма или транспортае се  радват на много успехи в професионален план. Предстоят ви кардинални промени и нова нагласа съобразно с бързо променящите се условия за бизнес и работа.
Ако започнете съдебно дело за да защитите свои права или недвижимо имущество, тази година категорично ще ви донесе късмет и завършване на успех с придобит имот.

Тази година за вас ще бъде време за промяна във всяко едно отношение, но разбира се след като обмислите много добре нещата и имате готов план за действие. Ако сте наясно какво искате и как да го постигнете, късметът ще бъде изцяло на ваша страна.

Предстоят промени, които ще бъдат от емоционален характер. На в никакъв случай не трябва да се обвързвате, защото това ще донесе само отрицателни и негативни емоции за вас.

Ще изникнат много неприятности с родители или финансов партньор, който е роден под знака на Скорпион, Рак или Риби. Срещите и разговорите ви с тях по тези въпроси ще са напрегнати, сложни, продължителни.Но разбирасе винаги има някакво разумно, рационално разрешение.
Тази година за вас ще бъде много динамична и в никакъв случай не бива да ви прави лесно доверчиви към всяко хубаво нещо, което ви се случва,примамливо предложение или интересна връзка. Най-вече внимателни в това отношение да бъдат младите жени Рак.


 


Ще възникнат много сериозни недоразумения с млада дама под знака на Водолей, Близнаци или Везни. Ще имате комфликти, но в крайна сметка късмета е на ваша страна. Възможна е ситуация, в която тя да си помисли, че използвате лъжа или измама спрямо не, както и обратното.


Мнозина от вас ще се наложи да поемат по-сериозен ангажимент и грижи към дома на родители или други близки роднини.

Водещещото чувство тази година при вас Реци  ще бъде силната привързаност икм семейството и дома.
Възможни са събития или действия свързани с наследствен имот, реставриране или продажба, отдаване под наем и др.
Предстоят ви малки спорове за  наследствен имот, който може да бъде причина за проблем или оспорване на права, най-вече когато става дума за даването му като завещание на човек извън семейството ви.

Пазете дома си от всякакви инциденти и ако нямате застраховка не пропускайте да си направите такава своевременно.
В личния си живот често ще преживявате всяка дисхармония в отношенията си твърде емоционално и болезнено. Ще сте склонни лесно да се обиждате или да приемате всеки коментар, забележка като търсене повод за раздяла.
Възможни са прояви на ревност както от ваша страна, така и от страна на партньора ви.
Като цяло 2016 не предполага раздели или разводи, но ако се стигне до такъв момент то ще е вследствие неконтролируеми емоции и гняв от ваша страна или от страна на партньора ви.
През тази година може да възникне неочаквана нова и благоприятна възможност за работа извън мястото където се намирате в момента (град или държава). Тази тенденция ще е особено силна при мъжете Рак.
Възможни са различни делови и бизнес отношения с мъж от друг град или държава, които да повлияят благоприятна на сегашната ви позиция или бизнес.
Неочаквано пътуване свързано с работа или лечение при мъжете над 35 години.
Семейните ви отношения, като изключим някои неприятни моменти, за които вече писах ще се развиват в рамките на това, което имате като база преди началото на 2016.

Повод за радост свързан с жена над 35 години, които ще празнува юбилей, голям успех, популярност, печалба и др.

При жените Рак е възможна радост свързана с нов дом или нов член в семейството ви: дете, внуче, зет, снаха и др.
Година, в която мнозина ще се зарадват на нов домашен любимец.
Сватба, която може да има връзка както с вас самите, така и с човек от семейството на вашия брачен или интимен партньор.
Ще се следи и обсъжда уредена от едно семейство сватба или сватба по сметка, което не е задължително да ви засяга вас лично.
Това може да е събитие свързано с ваши приятели, съседи или роднини от страна на партньора ви.
Възможна е парична подкрепа или наследство чрез роднини от страна на партньора ви.
През 2016 мнозина ще търсят контакт със стара своя любов или ще търсят истината за преживяна вече раздяла. Може да се очаква някакво възстановяване на отношения с подобна личност особено ако между вас има далечно разстояние. Отношенията ви ще са на ниво приятели и не бива да се очаква възраждане на любовната ви връзка. Всеки подобен натиск ще провали и охлади и малката възможност за добри отношения.
Ако имате настоящ партньор, който живее или работи зад граница, които ще забави или усложни, някои от вашите планове за съвместно съжителство или брак, събиране и преместване в един дом.
През 2016 при вас ще възникне ситуация, която може да се определи като кражба, вид загуба, посегателство върху ваш имот, имущество или интелектуален труд. Внимавайте много във всеки един документ или договор, в който се уреждат някакви финансови отношения. Не поемайте отговорност за чужди действия от финансов характер, банков заем и др.
Отлагане или отказ на някакъв договор или споразумение свързано с парични отношения с човек роден под знака Телец, Козирог или Дева.
Ще възникне неприятна ситуация свързана с работата или образованието на жена от семейството ви, като майка, сестра, дъщеря, племенница и др.
При вас самите ще възникне неприятен момент на работното ви място свързан с жена: колежка или ръководител, който ще ви създаде напрежение или паника за даден период от време.
Може да получите предложение за нова работа, която или ще се окаже не толкова добра, колкото ви я предствят или ще разберете твърде скоро, че това не е вашето място.
Изненадата за 2016 година ще бъде свързана по някакъв начин с дете на ваша приятелка или приятели. Неочаквана бременност или раждане, за които ще разберете със закъснение.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft