Народни рецепти за бяло течение при жените

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Народни рецепти за бяло течение при жените
68199

Бялото течение не е болест. То е симптом на протичаща инфекция в организма и тялото. Ако имате бяло течение обърнете се първо към  гинеколог, за да установи източника на бялото течение.

Има разлика между бяло течение и цервикална слуз.Цервикалната слуз е естествената влажност на влагалището, която променя консистенцията и количеството си в зависимост от месечния цикъл. Кога говорим за бяло течение ? Когато има наличие на инфекция, която предизвиква предизвиква, сърбеж, неприятна миризма и характерната влажност, която обичайно е по-обилна от цервикалната слуз.

Вагиналните инфекции са три вида – трихомоназа, гъбички и анаеробна инфекция. Всички те може да бъдат причина за бяло течение.Причинителят на бялото течение обаче може да е и друга бактерия. В някои случаи имунната система може сама да се пребори с бялото течение, но при други е хубаво да се обърнете към гинеколог, който да ви назначи лечение.

Трябва да си направите микробиологично изследване, което да установи от къде идва причината на бялото течение . Процедурата представлява вземане на секрет от влагалището, който се праща за изследване.

Предлагаме ви няколко народни рецепти за лечение и профилактика на бяло течение.

Преди всичко трябва да се посъветвате с лекар, защото във вашия случай предложеното лечение може да не даде резултат.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Здравни съвети
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft