Ползите от маникюра и педикюра

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за маникюр
Ползите от маникюра и педикюра
36673

Маникюрът и педикюрът са важна част от външния ни вид, който поражда първото впечатление за нас у другите. В първия момент, когато се срещнем с някого, той ни оценява според това как сме облечени, гримирани и поддържани.

Първото, което правим при среща, обикновено е да подадем ръка за поздрав. Затова чистият и поддържан маникюр е важен за първото впечатление, което ще направим. От друга страна е добре да се грижим и за педикюра си, за да не притесняваме останалите хора с присъствието си, когато стъпалата ни се виждат.

Маникюрът и педикюрът ни придават приличен, спретнат и чист вид. Мръсотията, замърсяването от околната среда и лошите навици зацапват ръцете и стъпалата ни, затова почистването им е задължително през редовни интервали от време.

И за мъжете и жените, и за момичетата и момчетата маникюрът и педикюрът са еднакво важни. Мъжете и момчетата трябва да проумеят, че това не ги прави гейове! След като се цапа колкото и жените, за тях е също толкова важно да се поддържат спретнати и чисти.

Красив маникюр
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft