Гадаене по възлите на пръстите на ръката

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Гадаене по възлите на пръстите на ръката
3034

Горен възел. Наречен още първи възел, той е най-близо до нокътя. Това е Философския възел, отнасящ се до идеите.

Долен възел. Това е материалния възел, който се отнася до материалния свят.

Възлести стави. Ако възлите са видни на една определена става, то тя се нарича възлеста става.

Гладки стави. Ако линиите на ставите не са толкова видни, тогава, те се наричат гладки стави.

Сега, ако съчетаем четирите вида върхове на пръстите, двата вида възли на двете стави, ще получим 16 типа личност. Кой точно сте вие ?

Заострени пръсти, и двете стави гладки. Поезия на сърцето и душата намираме тук. Екстатично религиозно чувство също може да присъства, както и любов към красивото. Тези пръсти се считат за пръсти на психиката, въпреки че се срещат и неорганизирани мисли и действия, а често и непоправим мързел.

Заострени пръсти, възлеста горна става , гладка долна става. При тези хора има битка между вдъхновението и разсъдъка. С други думи, вярващия започва да се съмнява. Поетът губи част от своя гений. Това има и положителен аспект – вдъхновението се използва по по-добър начин за изпълнение на работата.

Заострени пръсти, гладка горна става, възлеста долна става. Тук артистичните заложби са покорени от тенденцията за практичност. Един художник или поет ще бъде по-добре финансово, но ще бъде далеч от своя чист идеал. Някой да каза предател?

Заострени пръсти, и двете стави възлести. Човека се отдалечава от своите възвишени идеали за да се справи с действителността. Тези личности често са изобретатели или откриватели. Не са в мир със своя душевен свят. Следва да се отбележи, че заострените пръсти са рядкост, а възлести стави на заострени пръсти почти не се срещат.

Конусовидни пръсти, и двете стави гладки. За разлика от предишните примери, поетичната дарба тук е по-чувствена. Човекът се стреми да култивира красотата във физическата й форма, но мрази строгата логика и обича независимостта в мисленето и обноските.

Конусовидни пръсти, възлеста горна става и гладка долна става. Художникът е доминиран от практични мотиви. Той изчислява усилията си и се стреми към успех в постигането на определени цели. Този тип пръсти могат да бъдат открити в ръцете на всички талантливи музиканти, актьори.

Конусовидни пръсти, гладка горна става и възлеста долна става. Човекът е практичен в отстояването на своите интереси и би настоявал за оценяване (и в парично изражение) на своя талант.

Конусовидни пръсти, и двете стави възлести. Тук имаме най-желания тип за художник, изобретател, писател, музикант и актьор, който се изправя с лице към живота и си проправя път в него. Тези хора знаят цената на своя гений и как да го използват, за да спечелят.

Квадратни пръсти, и двете стави гладки . Тези пръсти показват любов към философията, социалните науки, действителността в изкуството, талант за създаване на бизнес планове. Всички хора с квадратни пръсти (без значение от възела) са независими до известна степен и обикновено са честни. Те са силни и разумни.

Квадратни пръсти, възлеста горна става и гладка долна става. Тези хора са родени, за да обичат здравия разум и аргументите. Те обсъждат всичко, включително и религиозните вярвания и е много трудно да се променят техните убеждения. Тези хора имат капацитет да вършат интелигентна и полезна работа.

Квадратни пръсти, гладка горна става и възлеста долна става. Този тип е типа на идеалния служител – дисциплиниран, изпълнителен и подреден. С други думи: задълженията са на първо място.

Квадратни пръсти, и двете стави възлести. Тук се открива любов към природните науки, археологията и закона. Това лице е отличен финансист и фанатик за симетрия. Здрав разум преобладава над гений и не съществува любов към поезия, изкуство и литература. Този тип е честен и точен.

Пръсти във формата на шпатула, и двете стави гладки. Инстинктивно разбиране на реалния свят, необходимост от активност, особено физическа. Привързаност към спорт и работа на открито, както и към политиката, управлението и пътуването.

Пръсти във формата на шпатула, възлеста горна става, гладка долна става. Агресивен атеист, невярващ в никакви идеали. Този тип мрази чувствата, обича реализма и е позитивист до известна степен. Пада си по науката, изследванията и развитието на технологиите.

Пръсти във формата на шпатула , гладка горна става, възлеста долна става. Любовта към красотата при този вид е на най-ниското си ниво, но привързаността към добре подредени неща е в своя пик.

Пръсти във формата на шпатула, и двете стави възлести. Силен интерес към активността - на закрито или на открито. Съзнанието на този човек никога не е задоволено, ако не е изморено от физическа активност. Също така има способността да се облегне на науката, за да успее в своите начинания.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft