Податливи ли сте на изневяра

вход през zajenata.bg
56155
Въпроси към Теста Отговор на Теста

Отговор на Теста

Отговори:

Ако вашите отговори преобладават  най-много отговори А - значи сте от хората, които са склонни на изневяра, но по причина различна от похотливостта. При вас вероятно става дума за желание да наваксвате неща, които смятате, че сте изпуснали. Имате склонност да драматизирате.

 Б - трябва да знаете, че сте склонни да изневерите и то без никакви скрупули. Положителното е в това, че не криете вашата същност – поставили сте партньора си в ситуацията какви сте и сте му дали избор.

  В - вие сте от хората, които приемат нещата принципно и изневярата не ви е в кръвта. Сексът за вас е много повече от животински инстинкти, вие винаги влагате дълбоки  и искрени чувства. Никога не казвай никога – бихте могли да изневерите, но това означава, че нещо сериозно куца във вашата връзка.

Ако вашите отговори преобладават най-много отговори   Г - при вас нещата са на момента. Зависи какво ви  е настроението, каква е ситуацията, изобщо как са се съчетали условията до вас. Отворени сте към живота и като цяло не сте „за” изневярата, но сте от хората, които смятат, че нищо човешко не им е чуждо.

1
2
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft