Биг Брадър 2015 участници

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Пламен Димитров Биг Брадър
117313

Пламен Димитров Биг Брадър

Казвам се Пламен Димитров , на 25 години съм и съм от София. От няколко години работя като барман. Всичко, което сте чували за барманите, е истина. Обичаме да се забавляваме (особено аз), обичам да си пийвам... Да, зад бара се изпива изключително много алкохол.

Не съм обикновен наливач на питиета, аз съм по-скоро психолог. Професията ми изисква (и с годините се научих) да изслушвам хората, да виждам какво още им трябва, преди да им е потрябвало, какво ги интересува, коя девойка си харесват... Тези и други детайли са част от нашата работа.

В нощните заведения определено има доста девойки с палави очички. Това за едната вечер не е моето. За мен сексът не е водещ фактор. Не че не съм опитвал, но аз лично търся моята половинка. Онази изгаряща, изпепеляваща любов - това е нещото, което ми трябва.

Винаги съм знаел какво искам, но се оказа по-трудно, отколкото съм си мислел, да го намериш. Представям си я като жена с големи очи, една красива усмивка. Искам като я погледна, да ме омагьосва. Просто всичко друго да губи смисъл. Знаете как е - виждаш един човек и това е твоят човек. Просто се усеща.

Въпреки че съм на 25 години, ми се наложи да порасна по-рано. На 15 години се изнесох от вкъщи и отидох при баба ми и дядо ми, защото ми бяха писнали семейните скандали. Майка ми започна да пие, затова и не държа да съм близък с нея. Аз нямам майка. Не и в живота. Не и до мен, не и физически. В този труден момент хората, които ми подадоха ръка и бяха до мен, бяха баба ми и дядо ми, които аз обичам безусловно.
Аз може би това търся и във връзките си - нещото, което ми е липсвало, когато съм бил малък. Ще дойде. Аз съм търпелив.

Искам да вляза в Къщата на Big Brother, за да покажа на всички, че освен болшинството от простаци, които има в днешно време, има и малко по-истински, малко по-земни, малко по-човечни хора. Такъв съм аз и искам да го покажа. Искам да покажа себе си.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft