Биг Брадър 2015 участници

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Пламен Богданов Биг Брадър
117317

Пламен Богданов Биг Брадър

Аз съм Пламен Богданов , на 22 години, от Пазарджик. На професионално ниво играя футбол от две години. Бил съм играч на три отбора от А група. Отказах се, защото трябваше да избирам между моето достойнство и игричките, които ги има в нашия футбол; уговорки, които бяха против моите принципи и не можех да преглътна.

Не харесвам хора, които са без сърца; хора, които се слагат заради облаги. И точно заради това реших да си запазя достойнството и да си тръгна. Има моменти, в които съжалявам, че спрях, но не мога да участвам в к..венски номера. Мразя к..венски номера!

В момента се занимавам изцяло с фитнес. Оценявам външния си вид перфектно. Имам хубава усмивка.
Сексът е нещо, което правя по-добре от всеки. Искам всички най-красиви българки. Наведнъж. Харесвам естествените жени, които имат естествена красота и красиви усмивки.

Николета Лозанова, Маги Желязкова, Алисия, Бориса Тютюнджиева - всички те са естествено красиви и не мисля, че биха ми отказали, ако знаеха, че съществувам. Не мисля обаче, че е възможно в Къщата да срещна жена, която да ми спечели сърцето. За флирт, за секс вътре съм настроен, но да ми спечели сърцето... Едно е секс, друго е любов.

В мое присъствие няма да оставя никого да лежи на гърба на другия. Ще бъде кошмарно за фукльовците, пияниците и мързеливците. Най-много би ме изнервило в Къщата, ако остана гладен. Не е хубаво да ме оставят гладен. Това, което може да ме изкара от релси (освен глада), е хора, които не спират да говорят. От такива, които разбират от всичко, ми се повръща.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10 11
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft