Дневен хороскоп за понеделник 12 май 2014

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Дневен хороскоп за понеделник 12 май 2014
2513

Силен успех за почти всички представители на зодиака се очертават през днешния ден. Понеделник е изключително благоприятен за всички занимаващи се в деловата и финансова среда.

ОВЕН

Хармонията ще ви помага

Денят е за промени и за преобразяване, които носят положителни развития за бъдещето ви. Остротата в отношението към околните е не само излишна, но и вредна. Понеделник е хубав за реализация на планирани цели, и ако сте достатъчно любезни, успехът ще е с вас. Всеки опит за себеналагане, лъжи и хитруване, ще е грешка от ваша страна и ще ви лиши от желаните постижения.

ТЕЛЕЦ 

Владейте се

Новостите, които замисляте и налагате в живота си ще го направят по-добър и спокоен. Налице са доста благоприятни възможности за добри постижения и за реализация на целите ви, но има и противодействащи фактори, които не е трудно да овладеете и да подчините. Става въпрос за агресивността, с която действат повечето Телци. Овладеете ли я – успявате! Иначе е съмнително.

БЛИЗНАЦИ

Силен шанс

Отложете новите начинания и бъдете гъвкави в решенията си, за да улесните реализацията на професионалните си и лични планове.  Близнаците преминават през хубав етап за реализация, предоставящ чудесни условия за успехи и постижения. Ще е добре да не се разсейвате и да не влизате в противоречия. Другият важен момент е да не влизате в борби с противниците си за надмощие. Ще получите тежки и неочаквани удари.

РАК

Успехът е постижим и без риск

Днес ще ви бъде по-лесно да изчистите възникналите недоразумения с хората покрай вас и да предотвратите повтаряне на грешки и пропуски, ако сте дружелюбни и потиснете егото си. Успехът обикновено се постига при правилен подход към целта, който предоставя достатъчно надеждни възможности за добри постижения. Такива условия не ви липсват днес, но повечето Раци  са запленени от идеята да се възползват от хитри методи. В този стил е налице необоснован риск.

ЛЪВ

Успех

Размишлявайки върху случващото се през последно време в живота ви, може да установите повтаряемост на събития. Надежден и успешен, понеделник ви носи силен късмет за реализация на делови цели. мнозина от Лъвовете следва да притъпят агресивността си в деловите сфери. Днес няма да се сблъскате с проблеми поради тази си позиция, но ако не го сторите такива ще се появят в най-близко време.

ДЕВА 

Чудесни възможности и силен успех

В съвместни начинания ще усвоявате нови знания и информация. През тази ден Девите ще действат твърде успешно. Ще има напрежение и противоречия, но те не са фатални за сполуката ви. Понеделник бележи началото на двумесечен доста сполучлив период, който ще ви радва с чудесни възможности за парични печалби и реализация на делови проекти.

ВЕЗНИ

Успешно реализирани цели

Работете върху текущите си задачи и не предприемайте инициативи. За вас понеделник е твърде благодатен и успешен за реализация на деловите цели и намеренията в бизнеса. Безусловен факт е, че постигате това, към което сте се насочили, въпреки че ще възникнат остри кавги, а в някои случаи и сблъсъци. Денят е много хубав за провеждане на преговори.

СКОРПИОН

Пред чудесен етап

Днес отделете повече време, за да обмислите развитията в професионалните ви и лични дела. Този ден е изключително специфичен за Скорпионите. От една страна е много нервен и тежък в развитието на деловите взаимоотношения, от друга обаче бележи началото на чудесен двегодишен период, засягащ отново същата сфера деловата, и ясно подчертаващ напредък и стабилност.

СТРЕЛЕЦ

Добри възможности

За много от вас денят ще премине в усвояване на нови знания и информация, особено ако сте загрижени за квалификацията си или се подготвяте за начало на нов етап в живота си. Действащите в момента звездни фактори подчертават стабилните ви позиции и прилагането на успешна стратегия, чрез която ще реализирате деловите си цели, и тези в обществените среди. не бива да се конфронтирате с хора, от които зависи просперите ви. Ще ви спрат чрез вероломство.

КОЗИРОГ

Категоричен успех

Изпълнението на професионални и семейни задачи ще бъде съпроводено с повече напрежение. Вашият успех днес при решаване на въпроси от лично естество или при реализирането на деловите задачи е безспорен. Особено сполучливи ще са действията на онези от зодията, които са се устремили към нови делови позиции или ново работно място. Проблеми в домашните взаимоотношения.

ВОДОЛЕЙ

Преодолейте нестабилността

Прозорливи сте и сами разбирате, че не е по силите ви да промените другите. Без никакви резерви може да се каже, че понеделник е доста успешен за Водолеите, но възникват някои подробности, с които трябва да се съобразите. Става дума за нестабилността, обхванала мнозина от родените в знака. Задължително е да я преодолеете още сега преди да ви е навредила.

РИБИ 

Делова реализация

Бъдете прозорливи, през днешния ден могат да се проявят последствията от стари грешки, но с тях и възможността те да бъдат поправени. Добри възможности,, гарантиращи чудесна реализация на целите в материалната сфера и на професионалните задачи за понеделник. По-специфично ще е развитието на финансовите дела. Тук действат противоположни фактори. От една страна подпомагат успеха, но от друга го блокират.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Хороскопи и нумерология
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft