Повече оргазми за превенция на миома

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Повече оргазми за превенция на миома
17859

Гинеколозите твърдят, че на въпроса за качеството на интимния им живот , зададен на жени, страдащи от миома , те отговарят по един и същи начин – започват да се оплакват или от пълната му липса, или от неудовлетвореността си. Причината може да е в самия мъж, в обстоятелствата или във факта, че жената живее сама, но каквато и да е тя, “онова” нещо не й достига или не е, каквото трябва. Нередовният полов живот, особено след 40, води до това, че матката започва да се “вълнува” и отвръща на този начин на живот с миома.

Всичко е много просто – за да бъде здрава, жената редовно трябва да получава сексуално удовлетворение.

При оргазъм вътрешните полови органи на жената интензивно се снабдяват с кръв. Но ако кръвта прилива към ораните на малкия таз в големи количества, без да се получи освобождаване от сексуалното напрежение, чакайте миома !
Затова жените не бива да гледат еротични филми, ако нямат възможност след това да изпитат оргазъм.

Не се плашете!

До неотдавна лекарите смятаха, че ако с миомата не се изреже цялата матка, има опасност от рак. Сега е доказано, че това не е така. Раковите клетки възникват от епитела, с който са покрити различните кухини, а миомата е от мускулна тъкан. Затова вероятността миомният възел да се прероди в злокачествено образувание е равна на нула. А ракът си е рак от самото начало.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Здраве за дамите
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft