Какво искат жените от мъжете

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Жените искат изобретателност
5621

Жените искат изобретателност

ИЗОБРЕТАТЕЛНОСТ - 30-годишен брак и те са влюбени като през медения си месец!!!
Каква е рецептата за това чудо???
Ами, може би просто не са си омръзнали, както става в много случаи! Тук голяма роля играе това мъжът да успее да бъде различен.
Да бъде спонтанен, едновременно с това уравновесен, да прави приятни изненади на приятелката си и така тя няма да се оглежда наоколо за нещо различно, защото вече ви познава по-добре от себе си, и всъщност ви обича такъв, но иска нещо наистина различно! Това поведение разбира се важи и за жената! Ключът към успешната връзка е да накараш партньора си да мисли че те познава "от главата до петите" , а всеки ден да му поднасяш някаква приятна, немислима изненада - половинката ти ще разбере че отношенията ви не са се изчерпали, а има още какво да и дадеш. Фаталната грешка на мъжете е, че не са много романтични и не обичат да правят изненади на приятелките си, вместо това предпочитат да не се занимават и да минат със скъп "ефектен" подарък.
Да, но за повечето жени любовта на мъжете не се измерва със сумата, която са платили за съответния подарък, а с отношението, с вниманието, с провокацията. Аз винаги съм си мечтала за рождения ми ден например, любимият ми мъж да ме изненада в неочакван момент просто с една плюшена играчка, целувка и огромен букет цветя от гората или от семейната градинка, а не купени.
Повявайте ми , това ще ми бъде достатъчно и ще ме направи много по-щастлива от скъпите и в повечето случаи безсмислени подаръци, които избират мъжете. Или просто изненада със закуска в леглото, цветя подарени без повод, мили бележчици оставени на възглавницата на жената, когато мъжът излиза преди нея.Тук мъжете ще кажат, че това са лигавщини, но момчета- това е правилния ключ към женското сърце!!!  

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft