Какво искат жените от мъжете

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Жените искат амбициозни мъже
5621

Жените искат амбициозни мъже

АМБИЦИЯ - не всички жени се еднакви, но за повечето това качество в мъжа е много важно.
Казват, че жените харесват мъже, които имат пари и власт!
Аз харесвам мъже, които си поставят определени цели,които преследват и най-важното, постигат тези цели, вървят напред по пътя на успеха. Хубаво е да сте добри поне в своята област и да искате да станете най-добрите! Тогава дори и да не постигнете крайната цел, ще сте много напред пред останалите!
Един философ беше казал " целете се нависоко, в небето, в Луната, защото дори да не уцелите, ще останете сред звездите". Затова момчета, впечатлявайте ни с професионалните си успехи, така и вие ще сте щастливи, и ние заради вас, ще се чувстваме горди с мъжете си.
Хубаво е да имаш красива жена до себе си, предполагам усещането за мъжете е много приятно, приятелите и всички по улицата да ти завиждат за красивата приятелка.А ние жените се гордеем, когато мъжът до нас се усъвършенства, изпълнен е с енергия, която влага в реализацията си. Тук границата е наистина тънка, между това мъжът да е амбициозен и това да се превърне в егоист, в работохолик, да започне да пренебрегва приятелката си заради работата си, да се задържа цяла нощ пред компютъра, вместо да е в леглото до любимата си и т.н. Но във всяко нещо си има "златна среда" ,нали?
 

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft