Какво искат жените от мъжете

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Жените искат финансова обезпеченост
28683

Жените искат финансова обезпеченост

ФИНАНСОВА ОБЕЗПЕЧЕНОСТ- предполагам, че на това място мъжете ще кажете, че си дойдохме на думата. Но не е това!!!
Това е доста специфичен момент в отношенията между мъжа и жената. Един финансово нестабилен мъж едва ли може да се надява на безкористна обич, когато търси сериозната си половинка, т.е. една уважаваща себе си жена, не би трябвало да търпи мъж, който постоянно и иска заеми, които не и връща никога, да обещава че ще си намери работа през последните 5 месеца, а все още да стои по цял ден вкъщи пред телевизора. Държи ли се така един мъж, поведението му куца и в много други области като например - вероятно закъснява за всяка среща с половинката си или въобще не отива, а после измисля тъпо обяснение и т.н.
Повярвайте ми жени, от личен опит мога да ви кажа, че колкото и да го обичате този мъж, не си струва, той никога няма да промени "стила си" на поведение, а ще се наложи да си отглеждате още едно дете вкъщи и да бъдете глава на семейството.
Друг въпрос е ,че доста мъже излизайки с жена, независимо дали на първа среща или на стотната, държат всеки да си плаща своята част от сметката - е,аз не го приемам.Не става дума за парите, а за това че от етикеция мъжът би трябвало да плати сметката, нали мъжете продължават да повтарят че са силния пол- тогава мъже докажете го!
Аз имам познат, който мисли че приятелката му трябва да си плаща всички сметки до деня на сватбата им, а после стават общи. Като има предвид тя да се плаща сама дори и ако са сгодени или живеят заедно, просто чак след подписа в ритуалната зала, тя може да "използва"парите му.
Как разбирате това???
 

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft