Какво искат жените от мъжете

вход през zajenata.bg
5621

Жените искат искреност

ИСКРЕНОСТ - 90% от връзките се разпадат заради изневери, лъжи, които обикновено се трупат и накрая ескалират в раздялата, като най-добър изход.
И тук не става въпрос за това жената да знае къде се намира любимият и всяка секунда и с кого е, а за едно нормално отношение, за едно доверие!
И мъже, погледнете се и вие, защото обикновено ревнувате и държите жена си като "робиня", а очаквате тя изобщо да не се интересува защо ви няма цяла нощ!
Ясно е, че мъжкото съзнание повече е ангажирано с мисълта за секс през едно денонощие, отколкото жената, просто природата така е програмирала нещата, но все пак имайте граници момчета.
Много е грубо, когато сте с приятелката си или жена си , да започнете да изплезвате езици след всяка готина мацка на улицата. Затова вместо да мъчете и двама ви, ако нещата между вас вече не вървят, по-добре директно поговорете с приятелката си за последващата раздяла, повярвайте това е по-безболезненият начин за една жена, отколкото да разбере за поредицата ви от приятелки, като си мисли че все още вие сте нейното момче.  

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft