Какво искат жените от мъжете

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Жените искат мъжете да се поддържат
5621

Жените искат мъжете да се поддържат

ВЪНШЕН ВИД - мъже, поддържайте се! Дори да не приличате на Супермен или на холивудски актьор, не се изоставяйте!
Дори да не сте природно надарени с аполоновска красота, грижете се за тялото си!
Тичайте, карайте колело, плувайте, просто спортувайте при всяка възможност, за да сте във форма - така и вие ще се чувствате добре и ние също!!! Това е важно за самите вас, ще имате по- голямо самочувствие, важно е и за нас. Хигиената също е много важна предпоставка за успех сред жените!
Гейовете били префърцунени, госпожици и т.н. Да, но ще отречете ли, че голям процент от тях са перфектно поддържани, със спретнати дрехи, ухаещи на чистота и прах за пране, примесено с миризмата на парфюм.
Е, после не ни се сърдете при реплики от рода на " Ех, жалко че е обратен, виж колко е готин само." Трябва да държите на себе си, да се поддържате, да не бъдете немърливци с мръсни чорапи, неподдържана прическа, раздърпана риза и т.н.
Един такъв мъж едва ли очаква че жените ще се наредят след него на опашка или ще го изтърпят дълго. Най-лошото е, че мъжете държат 100% жената до тях да бъде перфектна във всяко едно отношение, а за тях самите не им пука. Съгласете се, смешно е когато срещнете хубаво момиче, облечено по последна мода, с хубаво момче, което обаче е с анцуг и маратонки, рошав и мляскащ дъвка???!!! 

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft