Сонома диета за хубаво тяло

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети отслабване
Сонома диета за хубаво тяло
7182

За да сме с хармонично тяло и здрави, трябва да се храним с правилните количества храни. Това е единствената здравословна диета за всеки организъм, за да се отърве от излишните килограми. Едно основно правило, което трябва да се спазва , че храната ни не трябва да има прекалена калоричност, но за сметка на това трябва да е с изключителна хранителна стойност и вкусна.

Диета Сонома , която ви предлагаме не е като другите. Това хранене представлява диета, при която храненето е истинско пиршество за любителите на вкусното хапване, а не лишение. Килограмите намаляват, докато се следва диетата, а не чрез лишения и ограничения. Желаното тегло се достига чрез ежедневно удоволствие при консумирането на някои от най-добрите храни на планетата! Нейно основно вдъхновение е Средиземноморската диета, като се акцентира на консумирането на разнообразни храни, които повишават жизнеността, защитават сърцето и укрепват здравето.

Диетата е разделена на три “вълни”.

- При първата вълна , която обхваща първите десет дни от диетата, е важно да се преодолеят вредните навици от консумацията на големи количества захар , също така продукти от рафиниранно брашно (като тестени закуски и бял хляб) и други, които лесно се усвояват от организма и в повечето случаи са потенциал за покачване на телесното тегло.

- Втората вълна е основен сегмент на диетата, при който все още целта е да се достигне желаното тегло. Този период е по-продължителен в сравнение с първия, но е по-постоянен. По време на тази вълна продължава следването на “Сонома” подхода към храненето, при който човек се насища бавно на вкуса на всяка храна с подчертано удоволствие и здравословно действие.

- Третата вълна представлява поддържаща програма и започва от момента на достигане на желаните килограми или при достигането на поставените здравни цели. Продължава се с консумацията на “приятелските” за диета храни, както и в отделни случаи на изкушения като чипс, бонбони или други шоколадови десерти.

Кои са храните, които можем да приемаме по време на Сонома:
При диетата може да се приемат всички храни, нещо което другите диети не позволяват. Като естествено акцент се поставя на здравословните зеленчуци и пълнозърнести храни. И това се комбинира с нетлъсто (лишено от мазнини) месо.

ТОП 10 на храните в диетата:

* Бадеми
* Пипер
* Боровинки
* Броколи
* Грозде
* Зехтин
* Спанак
* Ягоди
* Домати
* Пълнозърнести храни 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Диети и отслабване
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft