Лимони и ябълки, вместо химиотерапия

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Лимони и ябълки, вместо химиотерапия
5452

Никой не се съмнява в полезното и дори лечебно действие на лимоните . Но се оказва, че те могат дори да излекуват, стига да се използват в цял вид, наред с кората. Това може да се осъществи много лесно - измивате лимоните и ги слагате в хладилната камера или фризера. След като замръзнат, ги настъргвате на ренде, без да отделяте кората им. С получените “стърготинки” можете да поръсвате всякакви ястия, които приготвяте.

Ние сме свикнали да използваме само лимонов сок заради съдържащия се в него витамин С. Обаче основното преимущество е в използването на целия лимон. Оказва се, че лимонената кора съдържа 5-10 пъти повече витамини от лимоновия сок. Лимонената кора има още редица изумителни лечебни свойства - тя помага за ликвидиране на токсичните елементи в организма и убива раковите клетки. Ако се използва целият лимон, той е 10 хиляди пъти по-силен от химиотерапията!

Екстрактът от лимон унищожава злокачествените клетки при 12 типа рак, в т.ч. рак на дебелото черво , на млечната жлеза, на простатата, на белите дробове и задстомашната жлеза.

Но защо никой не говори за това? Защо не го знаем? Защото фармакологичните фирми и лаборатории имат интерес лекарите да използват синтетичната версия, която им носи огромни печалби.

Лимонът е проверено средство против рак от всички типове. Но най-голям е ефектът му върху кистите и туморите. Смята се за ефективен и против бактериални и гъбични инфекции; против вътрешни паразити; регулира кръвното налягане и е истински антидепресант; бори се със стресовете и нервните разстройства.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Здраве за дамите
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft