Какво представлява Кармичното число

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Какво представлява Кармичното число
49590

Кармичното число разкрива с какъв „багаж“ сте дошли на земята, който сте наследили от минал живот и от който ще зависят уроците в настоящия ви живот. В този смисъл нумерологията ви предлага да разберете каква точно карма сте наследили от миналото си и какво ви предстои в настоящето.
Изчисляването на Кармичното число е изключително лесно. От Рожденото си число изваждане 1, а полученото число се редуцира до едноцифрено.
Логиката на това число може да се потърси в психологията на числата. Според древната нумерологична наука единицата е единственото число, което никога не напуска божествената сфера; нейният квадрат се проявява в духовната сфера, а кубът й – във физическия свят, или това е числото, което не само не променя божествената си същност, а служи за общ корен на тези три свята. Ето защо от единицата се ражда всичко останало, а тя самата никога не се променя, но съдържа всички останали числа - тя е единственият творец на числата изобщо. Тя е и Бог, и Дух, и Творец, и Творението. Начало на всички начала. Ако Рожденото ви число е животът ви тук и сега, то Кармичното ви число е животът ви преди него или багажът, с който идвате от предишния си живот.

Ето защо от Рожденото ви число, което Душата ви е избрала, за да се появи, се изважда 1. Вашето Рождено число е всичко, което сте си пожелали и с което Бог се е съгласил за този ви живот, за да остане само това, което върви след вас от миналото ви и което е само ваше дело, защото вие не сте си свършили работата, която сами сте си избрали с избора на душата си, а Бог само е приел този ваш избор.
Важно е да знаете, че Рожденото число може да е както едноцифрено, така и двуцифрено, защото отговаря на числата на месеца, докато Кармичното число винаги се редуцира до едноцифрено число от 0 до 9.
Например ако сте родени на 7 юни, то Рожденото ви число е 7, а Кармичното 6 (7-1=6).
В случай, че сте родени на 17 юни, то Рожденото ви число е 17, а Кармичното 7 (17-1=16=1+6=7). 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Хороскопи и нумерология
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft