Лесни упражнения за плажа

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Фитнес съвети
Лесни упражнения за плажа
14415

Докато сте на почивка, можете да поработите над извайването на тялото си. Плажът е перфектното мяст о, където можете да правите упражнения, за да имате още по-красива фигура.

Най-елементарното, което можете да правите на плажа, за да изваете силуета си, е да тичате. Можете да го правите сутрин или по всяко друго време, важното е да ви доставя удоволствие, а не да го приемате като досадно задължение.

Най-доброто време, разбира се, е сутрин рано, преди 11 часа, когато слънчевите лъчи все още не са толкова парещи. Ако тичате с компания, със сигурност ще ви е по-интересно, но можете да го правите и сами.

Тренировка на плажа
Препоръчва се тичането по брега на морето, за да може ходилата ви да усещат гъделичкането на прииждащите вълни. Затова не е препоръчително да използвате маратонки за крайбрежния джогинг, а да тичате боси.

На плажа можете да правите много упражнения . Едно от най-лесните е да застанете с леко разкрачени крака и да сложите ръце на кръста си.

Завъртете горната част на тялото си надясно, без да мърдате краката си. След това завъртете наляво и повторете за всяка страна по 20 или 30 пъти. Това упражнение се отразява много добре на талията и премахва паласките.

Плаж
На кърпата си за плаж можете да правите коремни преси . За да са по-ефективни, легнете, като сложите под прасците си плажна възглавница или нещо друго, което да ги повдигне.

Правете коремни преси, като сложите ръце зад главата си и повдигате само леко горната част на тялото си, без да се стига до седнало положение. Ако сте в добра форма, завъртайте се надясно и наляво, докато се надигате. Така ще оформите плоско коремче.

Може да съберете учудени погледи, но това не трябва да ви притеснява, тъй като по-важно е, че ще се сдобиете с перфектно тяло.

На плажа можете да клякате много пъти, за да се оформи дупето ви. Това е едно от най-полезните упражнения за извайване на задните части.

Друго упражнение, което можете да правите на плажа, са подскоците. Докато скачате, завъртайте горната част на тялото си надясно и наляво, за да се сдобиете с по-фина талия.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Упражнения и фитнес
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft