Биг Брадър 2015 участници

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Анита Болярова Биг Брадър
24603

Анита Болярова Биг Брадър

Казвам се Анита Болярова , на 36 години, от Плевен. Спа мениджър съм, имам собствен козметичен салон и водя курсове по козметика. Обожавам работата си. Аз не съм от жените, които са природно красиви. Благодаря на грима - той прави чудеса. Всяко нещо, което не съм харесала по себе си, съм го променила. Имам корекция на гърдите, а само преди броени дни изсмуках две супени лъжици мазнина от глезените си.

Моят живот се дели на два етапа. Първият етап е на черната, лошата Анита. Тогава разбрах за изневярата на моя партньор. Имах много стаена злоба, гняв, обида, ревност. Всичко това ме подтикна да вляза с взлом в дома на това момиче и да я накарам да напише пълни самопризнания. Толкова много я бих, че по едно време дори припаднах - щяха да се спукат вените на ръцете ми от това да скубя косите й. Прибрах се вкъщи след случая и една седмица отказах да пия вода и да се храня... Заминах за планината - седмици, месеци наред - и много дълго мълчах. Станах по-силна и успях да открия отговорите. Осъзнах своята житейска мисия в този физически живот - да се грижа и да помагам на хората.

По изгрев слънце денят ми започва с молитвата „Отче наш". След това си пускам релаксираща музика и медитирам, така че да се центрирам в себе си. Изпълнена съм с много любов. Аз практикувам тантричен секс. Той позволява да генерираме своята женска енергия, да я трансформираме, за да можем да захранваме творчески импулси. Чрез тантричния секс може да достигнеш до нирвана.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft