Какво значи, ако ти горят ушите

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Какво значи, ако ти горят ушите
11201

Ако ти горят ушите, това е свързано с много суеверия , които според доста хора са верни. Най-разпространеното суеверие е, че ако ти горят ушите, някой говори за теб.

Когато ти горят ушите, това означава, че някой говори нещо лошо за тебе. Могат да ти горят както двете уши едновременно, така и само едното ухо.

Това означава различни неща. Ако ти гори само лявото ухо, според суеверието това означава, че някой ваш враг говори нещо лошо за вас и ви е замислил нещо неприятно.

Ако ухото ти не спира да гори много дълго време, това означава, че този човек не спира да работи по въпроса да ти навреди, колкото се може повече.

Според друго суеверие, когато ти гори лявото ухо, това означава, че някой говори лъжи за теб или лъжи, които е чул от теб, а след това е разкрил, че не казваш истината.

Ако обаче ти гори дясното ухо, това значи, че някой човек говори хубави неща за теб и ти мисли доброто. Ако дясното ти ухо гори дълго, това означава, че се говорят само истини, свързани с неща, които са направени от теб.

Ако и двете ти уши горят , и на глас кажеш името на този, който смяташ, че говори за теб, и успееш да отгатнеш кой точно е това, ушите ти веднага ще спрат да горят.

Друг начин, по който може да направиш така, че да спрат да ти горят ушите веднага, е да се завъртиш три пъти срещу часовниковата стрелка. След като спреш да се въртиш, трябва три пъти да погледнеш зад лявото си рамо.

Когато ти горят ушите повече от една минута, след това спрат да горят, а след малко отново започнат, това може да означава, че старата ти любов се е сетила за теб.

За да спре горенето на ушите ти, ако имаш подозрения, че става въпрос за старата ти любов, трябва да се каже името на човека три пъти и всичко ще спре веднага.

Ако обаче горенето на ушите въпреки това не спира, това означава, че старата любов смята да се завърне отново и всичко да започне отначало.

До седем дни след горенето на ушите старата любов ще се появи отново и може би чувствата ще се върнат и у двамата.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Хороскопи и нумерология
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft