Какви коли харесват жените

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за дома
Какви коли харесват жените
52778

Когато един мъж избира автомобил за себе си, най-напред обръща внимание на техническите характеристики. Една жена подхожда към избора на кола по малко по-различен начин. Дамите обръщат много сериозно внимание на визуалните характеристики на бъдещата си кола. т.е. колко е красива и подхожда ли на собственичката си
Също така, за дамите важен е тунинга, цвета, интериора, а не колко е мощен автомобила и какъв е разхода на гориво.
Разбира се, никак не е лесно да се убеди една жена, особенно по-младите, да се консултират със специалист при избора на кола, за да определи целта на покупката. Ниската спортна кола изглежда невероятно, но подходяща ли е тя за семейна жена с две деца? Дали за такава жена, използваща автомобила за пазаруване, да води децата на училище няма да е по-подходяща малолитражка с 4 врати?
По- нататък трябва да определим какви качества трябва да притежава новата ни придобивка. Като правило добри предложения са Audi A2, Mercedes A-класа, Nissan Микра, Kia Sportage.

Ако имате спокоен нрав и не сте от любителите на високите скорости може би трябва да погледнете Ford Фюжън, Chevrolet Авео, Daewoo Матиз или Nissan Ноут.
За бизнес дамите би подхождал градски "паркетен" джип от типа на BMW X-3, X-5, Audi Q-5, Q-7, Porsche Cayenne, Mercedes.
Относно цветовата характеристика, за най-удачни се смятятат ярките цветове. Червено, бяло, синьо или дори розово, такава кола е невъзможно да не забележите, което разбира се, много ласкае дамите. Яркия цвят на колата подчертава сексуалността и женствеността, вероятно по тази причина ярките цветове са така популярни сред по-красивата половина на обществото. Но има и изключения, привърженици на класиката, дами, които предпочитат черно, тъмно синьо или с цвят на мокър асфалт. И така, женската гледна точка при на избора на кола: 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети за дома"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft