Притча за зодиака

вход през zajenata.bg
12731

Зодия РИБИ


" На вас, РИБИ , аз давам най-тежката от всички задачи. Моля ви да съберете цялата хорска печал и да я върнете при мен. Вашите сълзи трябва да бъдат Мои сълзи. Тъгата и мъката, които ще изпитвате, ще се дължат на неправилното разбиране на Моите идеи от човека, но вие трябва да му дадете състрадание, за да може той да опита отново. За тази най-трудна от всички задачи, аз ви давам най-великия от всички дарове. Вие ще бъдете единствените от Моите дванадесет деца, които ще ме разбирате. Но този дар е само за вас, защото когато се опитате да го споделите с хората, те няма да ви слушат."
...И Рибите отстъпили назад.


И тогава Бог казал: "Всеки от вас носи част от Моята идея. Вие не трябва погрешно да приемате тази част за цялата Моя идея или да се опитвате да смените своята с тази на другите. Всеки от вас е завършен, но вие няма да осъзнаете това, докато всички дванадесет не се превърнете в Един. Само тогава целостта на Моята идея ще бъде разкрита за всеки от вас.

И децата тръгнали, всяко от тях решено да свърши работата си по най-добрия начин, за да може да получи своя дар. Но нито едно от тях не осъзнало напълно своята задача или дара си и когато те, озадачени се завърнали, Бог казал: "Всеки от вас счита, че другите дарове са по-хубави. За това ви позволявам да се смените."

На мига всяко от децата изпаднало във възторг, разглеждайки възможностите на новата си мисия. Но Бог се усмихнал и казал: "Вие ще се връщате към мен не един път, молейки за освобождаване от мисията си и всеки път аз ще удовлетворявам молбата ви. Ще преминете през безброй инкарнации, преди да завършите първоначалната си мисия, която съм ви отредил. Давам ви безгранично време, за да я изпълните, но само тогава, когато наистина го сторите, ще можете да бъдете с Мен."

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Хороскопи и нумерология
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft