Каква ще бъде годината на Змията 2013 г.

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Каква ще бъде годината на Змията 2013 г.
87739

2013Година на змията , по-точно на черната Водна Змия. Годината под знака на змията предвещава успех в интелектуалната дейност, мъдри решения и правилни действия.
На изток Змиите се считат не само за мъдри, но и за красиви, и често ги сравняват с жените. Според китайския календар , годината на Водната Змия, или годината на Черната Змия ще дойде на 10.02.2013 г. и ще продължи до 31.01.2014 г. Основният символ на годината – на Черната Водна Змия – са колебливостта и нестабилността. През тази година ще се наложи внимателно се да обмислят всички решения – Змията символизира мъдростта и обича хората, които разсъждават.

Най-успешна ще бъде годината за хора, които се занимават с умствена дейност, учени, анализатори, учители, политици и т.н. По-труден ще бъде животът на хора с активна гражданска позиция, при които всеки ден кипи енергична дейност. Не забравяйте, че стопанката на годината е разсъдлива, а не прибързана, но тя е способна и на резки движения. Хороскопът за 2013 г. на Змията предразполага към качествено и философско развитие на личността. Основното нещо през годината на Змията е да изберете правилната тактика.
Змията води аскетично съществуване, затова тя не обича тези, които харчат напразно.
Змията е студена и пресметлива, затова не очаквайте през нейната година бурни, любовни страсти, но пък годината на Змията дава шанс да срещнем сродна душа веднъж и завинаги, за цял живот, а също така и узаконяване на отношенията. Тези, които лекомислено се отнасят към връзките, Змията няма да ги толерира. Ако вие срещнете своя съпруг/съпруга в годината на Змията , то заедно със сериозните намерения, ви очакват красиви романтични мигове. Годината на Змията благоприятства създаването на трайни съпружески отношения.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft