Готов ли е да се влюби във вас

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Готов ли е да се влюби във вас
10803

Мъжете казват " обичам те " на 88-я ден от началото на връзката, докато жените се нуждаят от 134 дни, за да изрекат заветните думи на партньора си, показва ново изследване.

39 на сто от представителите на силния пол казват "обичам те" още в първия месец след началото на връзката спрямо една 23% от дамите.

Освен това 33 на сто от мъжете са се срещали със семейството на партньорката си още в първия месец след началото на връзката спрямо 25% от жените.

Според псохолози, дълготрайната любов изисква 22 хранения навън като двойка, пет хранения навън с четирима или повече приятели, две ваканции, среща с родителите, две преспивания в къщата на родители. Тя включва още седем големи скандала, одобрението на поне 55% от приятелите и роднините на партньора или партньорката и една доста сериозна парична сума за подаръци.

Мъжете по-бързо се решават на дълготрайна връзка , като 37% от участниците заявили, че са се оженили или сгодили за партньорката си в рамките на 12 месеца.

Само 5% от представителите на силния пол не могат да си спомнят кога за първи път са хванали партньорката си за ръка.

Представителите на силния пол също така по-бързо стават готови за сериозно обвързване, като 33% от участниците в изследването на YouGov заявили, че са започнали да живеят с любимата си още в първия месец. Противно на стереотипа, че мъжете по-рядко помнят ключови дати от връзката, 77% от участниците в допитването заявили, че си спомнят кога са казали "обичам те", за първи път.

58% от мъжете и жените признават, че са правили секс за първи път в рамките на първите три месеца от връзката, а 43% от мъжете и 36% от жените споделят, че са направили това още в първия месец.

Допитването установило, че младите хора на възраст между 18 и 24 години са по-сдържани от очакваното. Те най-бавно се решават да се държат за ръце и да се целунат за първи път. Но те най-бързо от всички възрастови групи се определят за сериозно обвързани – 39% се смятат за такива още след първата седмица от връзката.

Кои неща ще го накарат да се влюби във вас ?

Допитвай се до неговото мнение
Мъжете са любители на момичетата, които търсят сами тяхното мнение, гледна точка и становище по различни теми.

Преосмисли себе си
Бъдете готова по всяко време да преосмисляш себе си и това как изглеждаш отстрани. Малките промени в грима, стила на обличане и прическата ти определено ще привлекат вниманието му.

Дай му свобода
Излъчвай увереност като отпуснеш му достатъчно пространство. Няма нужда да го заливаш с обич непрекъснато.

Бъди женствена
Чувственост и женственост са само някои от най-големите качества на една жена. Мъжете са любители на момичетата, които знаят как да се държат като истински дами и могат да изведат и подчертаят активите си.

Бъди уверена

Мъжете изпитват силно привличане към жените, които са самоуверени и преследват мечтите си. Важно е да бъдеш уверена в себе си, да се харесваш и в същото време да зачиташ потребностите и желанията на твоя партньор.

Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft