Гъста и красива коса с маски от тривитаминол

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за косата
Гъста и красива коса с маски от тривитаминол
259974

Препарат от зоомагазините превръща косата в красива грива


Тривитаминолът представлява препарат, който е комбинация между витамини A, D3 и E. Основното му приложение е мускулно инжектиране на животни за по-здрава и лъскава козина. Поради тази причина можете да намерите препарата във ветеринарните аптеки и зоомагазините.

Въпреки че е предназначен за ветеринарна употреба, тривитаминолът е безвреден за хората, пишат колегите от Fitwell.bg. Много от вас биха погледнали скептично на продукт, който е предназначен за животни, но е факт, че тривитаминолът придобива все по-голяма популярност, особено сред дамите.

В последните няколко години се забелязва все по-честата му употреба при създаването на домашни маски за коса. Основното му свойство е спиране на косопада, заздравяване на косъма и по-бърз растеж на косата.

Избрали сме ви две лесни маски с тривитаминол , които може да направите в домашни условия. Задължително е да го оставите да действа върху косата ви минимум няколко часа, за да имате ефект. Не правете маската по-често от един път в седмицата, за да не се получи трайно омазняване на косата. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Косата
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft