Защо любимият ти не си пада вече по теб

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Защо любимият ти не си пада вече по теб
10979

Невероятната мъдрост „Той просто не е за теб“ ни е любима любима фраза от „Сексът и градът“ Защо обаче има толкова много истерия около това просто и ясно като бял ден твърдение? Защото много жени все още не го разбират..."Той просто не е за теб!"

Мацки, преди да започнете да жадувате за телефонни разговори и пропуснати срещи, хвърлете едно око на тези весели съвети, които Фил Торчивиа спдели пред нас. Разведеният ерген, който на шега написа „Such a Nice Guy“. Той ще ви обясни защо един мъж не откликва на чувствата ви.

Момичета не тъжете! Това си е негов проблем, не ваш. Сигурен съм, че някъде там има много хора, които са привлечени от вас и изобщо не ги интересува дали сграбчвате дистанционното, пишете смс-и в 2 през нощта или изпускате газове в съня си. Всеки от нас има малките си странности. Тайната е да избягвате смотаняците и да намерите някой, който ще обича индивидуалните ви особености.

Ако това е трудно осъществимо за вас, намерете си добър терапевт, налете си силно мартини или просто погледнете 10-те причини по-долу.

1. Всъщност той НИКОГА не си е падал по теб
Просто е искал да се сприятелите и нищо повече!

(Оо, я спри да ридаеш! И ти си го правила!И то неведнъж... признай си!)

2. Открил е някоя, по която си пада повече И това се случва. Прекрасният ти колега просто е копнеел момичето да напусне приятеля си, по който не е била хлътнала до уши.

3. Уморен е от това да го караш да ходи да "навестите" вашите (за 5-и път тази седмица)
... и да го влачеш по молове, семейни събития и бебешки кръщенета.

4. Твоите приятели и роднини го плашат
Може би вече е видял собствената ти майка в теб.

5. Приятелите му най-накрая са го убедили да те зареже

Приятелите му го обработват против теб нон-стоп!

Те му мрънкат, оплакват се и го записват с подигравки и закачки, че откакто ти си се появила в живота му, той не може да излиза толкова често.

И да, според тах, ти си причината и да не рита с тях вечер, както и те знаят, че ти сложи край на хубавите бирени вечери по мъжки!

6. Натякваш му... много, каквото ти падне Всеки път, когато го помолиш да направи нещо повече от 2 пъти, това не е напомняне, а натякване и заяждане. Нищо не може да изкара един мъж извън релси повече от това (без очевидното: позвънявания по време на важен мач или когато случайно прескрипеш малкия му приятел с ципа на панталоните (Ауч!)

7. Той е мърляч, а ти – чистофайница или обратното
Надали ще осъзнаеш това, докато не прекараш един уикенд с него в хотелска стая. Неоправеното легло, купчината дрехи по пода и липсващата капачка на пастата за зъби могат да накарат всеки да напусне хотела и... връзката.

8. Струваш прекалено много
Хей, времената са трудни. Той трябва да си прави сметката.

Не е нужно да ти поднася постоянно букети с рози, суши или стари вина. Неговият счетоводител го е посъветвал да погасява кредита си като се придържа към самостоятелните нощувки, прекарани в някой бар в компанията на пуканки и намалена бира.


9. Не си същата жена, в която се е влюбил Помниш ли, че беше по-слаба, когато се срещнахте? А кожените ботуши и дизайнерските дънки в тях? Розовите дантелени прашки? Дълбокото деколте? Къде отидоха всички те? Да, сладка си и в клин, джапанки и каскет, но такива неща носи ЧИЧО МУ!

10. Започна да не му пускаш
Взе да си заета през цялото време: с колата, в кухнята, в спалнята.

Започна да симулираш и да се преструваш. В действителност, според полицейските дневници, оргазмите трябва да бъдат толкова силни, че да могат да се регистрират по скалата на Рихтер. Вместо да сменяте позите, променете връзката си. В краен случай той ще вдигне ръце.


Всичко това не е толкова лошо. Не се шашкай. Може да се поучиш или да станеш по-опитна в преструвките. Но най-добре го приеми – той просто не си пада по теб. 

Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft