Защо мъжете си падат по лоши момичета

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Защо мъжете си падат по лоши момичета
4134

Каква е разликата между кучката и доброто момиче? Какво всъщност искат мъжете? Това са въпроси, на които ние жените търсим отговор всеки ден, а всъщност той е толкова близо до нас.

Мъжете си падат по кучки

Не отдавна една американска водеща на радио предаване внесе смут в отношенията между половете, като обяви тезата си, че мъжете си падат по кучки. Несъмнено всяка от нас се е питала какво всъщност искат мъжете от жените, за да се чувстват добре. Е и до днес отговор на този въпрос няма. Със сигурност обаче можем да твърдим, че мъжкият пол отдавна не си пада по добри момичета, които по цял ден готвят, гледат децата и се грижат за доброто настроение на половинката си. Много по-привлекателни сякаш са лошите момичета, които са самостоятелни, ценят себе си, имат приоритети и няма да се приберат по-рано, за да направят салатата, а ще си запазят час за маникюр след работа. Тази ерудираност разбира се не означава, че подценяват чувствата и нуждите на мъжа до тях. Те просто се отличават със силен характер и амбиция за развитие както в професионален, така и в личен план .

Проведохме анкета сред жени на възраст между 21 и 33 години, за да разберем какви жени предпочита мъжкият пол в 21в. Отговорът беше единодушен – МЪЖЕТЕ СИ ПАДАТ ПО КУЧКИ.

Мъжете си падат по кучкиЧесто сме свидетели, че колкото по-мила и любвеобилна е една жена, тя толкова повече не представлява интерес за мъжа. Това е така, защото мъжът я приема като „сигурна“, а всички знаем, че мъжете са като животните. Те ловуват и търсят „дивото“, т. е. лошото момиче. Именно недостъпността и поведението на мръсница, събужда мъжкия интерес. От една страна жената – кучка е силна, умее да се самосъхранява и в момент на раздяла, тя не започва да рони сълзи, а се усмихва и излиза навън с приятели. Това не я прави високомерна, а е проява на самоуважение.

Силните жени, са преди всичко приятели на мъжа до тях, действията им са спонтанни и това ги прави неустоими и желани всеки ден. Кучките предвиждат ситуациите и в същото време са непредвидими. Те си падат по интересни мъже, от които да могат да получават и физическа и емоционална изгода. Лошите момичета си избират силни, но търпеливи мъже, защото много често те са доминиращият фактор във връзката.

Защо добрите момичета не представляват интерес на мъжа в 21в.? Отговорът е ясен – те са също токова романтични и себеотдайни, но нямат способността да привлекат мъжа със сексапила на мръсницата. Те са като „ранени гъзелки“, които се явяват лесна плячка за мъжа хищник. Добрите момичета лесно се покоряват и примиряват с волята на по-силния пол, и често имат комплекси, което не се харесва на мъжете. Повечето от анкетираните жени споделиха мнението си, че в една връзка жената трябва да е не само добър сексуален партньор, но и добър събеседник, както и опонент, който да отстоява позициите си. А тези качества не са присъщи за добрите момичета.

Мъжете си падат по кучки

Моят съвет към всички жени е просто да бъдат себе си, без да се опитват да се придържат към каквито и да е критерии. Кучка или светица, най-важното е жената да има класа, да бъде решителна и емоционална. Мъжът до нея със сигурност ще оцени това, в противен случай той просто не е за нея. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft