Може ли храната да влияе върху характера ни

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Може ли храната да влияе върху характера ни
18673

Яденето не е само чисто физически процес, в него има нещо духовно. Храните са материализирани мисли и тези мисли се трансформират у консуматорите. Хубаво е човек да яде с приятно чувство и благодарност. Опитайте се да се храните не само за здраве, но и за подобряване на чувствата и на мислите, на главната и симпатичната нервна система – на душевното си и емоционално състояние.

Няма храна , която да не влияе върху характера .

Когато се храним с плодове или зеленчуци, трябва да се нагласим с тяхната гама. Всяко духовно качество има материални елементи. Ако искаме да бъдем меки, трябва да разполагаме със съответна материя. Храните, подобно на останалите неща в живота, се делят на категории. В различни епохи, в различна възраст човек употребява съответни храни. Всяка храна се оприличава или на нервна система, или на кости, или на мускули и т.нар.

Действието на някои храни трябва да остане в тайна, но запомнете, че едни събуждат физическата енергия, други – чувствата, а трети – умствената дейност. Като цяло всеки плод служи за проява на една или друга добродетел в човека.

Разнообразието на добродетелите зависи от вас и от употребата на р азлични зеленчуци и плодове в менюто . Човек трябва да развие усета и знанието от какви плодове се нуждае , за да трансформира енергия от тях.

Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft