Защо не бива да водим Любимия в Мола

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Защо не бива да водим Любимия в Мола
4170

Времето, което е необходимо на един средностатистически мъж де попълни гардероба си е 8 минути (освен ако не е Дейвид Бекъм или Благой Георгиев). Учените са изчислили, че за това време представителите на силния пол успяват да си купят два костюма, три ризи, колан, джинси, три вратовръзки и два чифта обувки. Това, което е още по-удивително е, че с тези дрехи те спокойно могат да изкарат следващите пет години.

Според британския психолог д-р Дейвид Люис стресът , който мъжете изпитват по време на покупки, особено ако пазаруват по специален повод, е съизмерим със стреса на полицай, изправен срещу гневна тълпа по време на бунт. Нивото на неприятно усещане от шопинга при мъжете е сравнявано с преглед на простата от лекар със студени ръце.

Всички дами, които смятат че, неделната разходката в мола с любимия е чудесен начин за да изкарате приятно с половинката си, нека да прочетат отново началото на статията. Мъжете не харесват пазаруването - ама наистина не го харесват.

За представителите на силния пол е непонятна радостта от безсмисленото обикаляне от магазин на магазин и изпробването на десетки блузки, поли, рокли и онези ужасни торбести неща, което вие определяте като туники.

Жените се обличат в зависимост от времето навън, модните тенденции, повода, настроението, тена си, самочувствието и т.н. Мъжете просто помирисват хвърлените на облегалката на стола дрехи. Всичко друго е холивудска измислица. Няма жив хетеросексуален мъж, който може да издържи повече от половин час пред пробната в голям магазин в периода на сезонно намаление.


Ако държите на връзката си не водете любимия си на пазар с вас. За повечето от мъже дрехите са еднакви, има само малка разлика в цветовете. Те не биха забелязали новата ви блуза или цвят на косата.

Не защото не ви обичат, а точно защото ви обичат и за тях тези неща нямат особено значение. Ако му покажете две рокли и го попитате коя да вземете, твърде вероятно е той да отговори-"Вземи и двете, за бога, и да се махаме, защото мачът ми ще почне след 15 минути".

Освен, че ще изпитате търпението му с безкрайното (безсмислено според него) мерене на дрехи, не можете да разчитате на безпристрастна оценка по отношение на облеклото. Всеки мъж, с инстинкт за самосъхранение не би отговорил честно на въпроса на любимата си: „Как ми стои роклята, блузката, панталона и т.н.“

Бъдете честни, мили дами. Твърде вероятно е един откровен отговор да не ви се понрави. Дори и Чък Норис не би отговорил искрено на въпроса на жена си, ако знае че след това го чака двучасов скандал и една седмица цупене и отказ от секс.

Все пак има начин да пазаруването с партньора ви да се превърне в приятно изживяване и за двамата. Помолете любимия си да ви отдели два часа и отидете в магазин за бельо. Няма здрав хетеросексуален мъж , който да откаже няколкочасово ревю на еротично бельо, направено от любимата му жена, предназначено само за него.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft