9 Февруари 2013
14905
Меката част на кокоса и млякото се използват за производството на много кулинарни продукти – стърготините се добавят в сладолед, йогурт, различни салати и сладкарски изделия.
Кокосовият орех има много п олезни за здравето свойства . Това се дължи на високото съдържание на витамините В и С, а също така и на необходимите на човешкия организъм минерални соли – натрий, калций, желязо, калий, глюкоза, фруктоза и захароза.

В сто грама от бялата част на кокосовия орех се съдържа
Микроелементите, които се съдържат в млякото
Меката част на кокоса и млякото
Кокосовото брашно в сладкарските изделия
Кокосовият орех предпазва от гуша
Кокосът предотвратява запек и газове в стомаха и червата
Кокосовото масло спомага за отстраняване
Как да приготвите кокосово мляко вкъщи
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
здраве
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за кожата
Съвети за косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари