Кой алкохол предизвиква най-лош махмурлук?

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Кой алкохол предизвиква най-лош махмурлук?
9203

Важен е и вида на алкохола, но и как го пиете, какво количество и дали го смесвате с друг алкохол. Ето какво трябва да избягвате:

Вино . Няма спор, че последствията от подсладеното вино са едни от най-лошите. По принцип алкохолът с високо съдържание на захар причинява ужасен махмурлук. Недостатъчно ферментирало домашно вино може да бъде с още по-силен ефект на сутринта.

Шампанско. То е на същия принцип като виното. Големи количества от сладката газирана напитка ще ви остави с ужасно главоболие на следващия ден.

Ракия. Това също е алкохол, богат на захар и ще съжалявате много на следващата сутрин, ако не сте контролирали количеството.
Сладки коктейли. Те лесно „влизат", но са трудни за абсорбиране. Колкото повече ликьори сте смесили с твърд алкохол, толкова по-зле ще се чувствате след това.

Смесване . Избягването на смесването на различен вид алокохол трябва да бъде златно правило за вас, ако искате да сте възможно по-свежи на сутринта.

Фалшив алкохол . Ако сте на място със съмнителна репутация или искате да платите възможно най-ниската цена за алкохола, има голяма вероятност да си изпатите. Това може би е най-опасното нещо за здравето ви що се отнася до консумацията на алкохол.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft