Как влияе дължината на вагината на оргазма

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Как влияе дължината на вагината на оргазма
8429

Достигането до сексуално удоволствие е желано както от мъжете така и от жените. Има редица теми, които често се разискват сред приятелските среди част от тях включват размера на половия член при мъжете, техники с които се постига по-бърз и силен оргазъм. От дълго време обаче се коментира и един друг важен въпрос касаещи както жените така и мъжете, а именно доколко големината на вагината влияе на удоволствието от секса. Този въпрос е коментира особено силно от жените, които са скоро са раждали, защото при тях настъпва промени в половата система.

Мнението на специалистите
Въпреки, че вече сме стъпили здраво в 21 век, че разполагаме с модерни техники и апаратури, по въпроса за сексуалното удоволствие все още знаем твърде малко. Психолозите изследват предимно мозъчните вълни по време на секс и оргазъм, но анатомичните зависимости между половите органи и нервната система са слабо изяснени. Поради, което и отговора на въпроса От значение ли е големината на вагината? ще затрудни и добрите професионалист.

Вагината на жената
Може би това е един от органите, които спомага много на жената. От една страна вагината е еластична и се адаптира много бързо (сред най-бързо адаптивните органи в тялото на жената). В същото време през вагината преминава главичката на бебето, но и без проблем в нея може да се задържи малкия тампон по време на менструация.

Стените на влагалището донякъде наподобяват тези на стомаха, „събират“ се, когато се намират в покой и се разтягат, когато органите изпълняват функциите си.

Дължина на вагината

Дължината на вагината е различна при всяка жена. Размерите и се променят не само по-време на бременност, но и при редица други условия. Стандартната дължина за вагината се приема от 7 до около 8.5 см. Промени в дължината на вагината на жената се наблюдават при възбудено състояние. Тя увеличава с около 3-4 см. дължината си и достига до 11 - 12 см. Тука сексолозите обясняват и болката по време на секс, която може да бъде изпитана от някои жени. Ако вагината не е възбудена при проникването на половия член тя се обтяга, което от своя страна води до изпитването на болка по време на половия акт.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft