Как можем да видим аурата си

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Как можем да видим аурата си
14644

Всеки човек има аура , учат ни езотерични практики от древни времена. Но какво всъщност е аурата? Това са вибрации на душата, биоенергийното поле около човешкото тяло, оцветено в различни нюанси, които се променят под влияние на различни фактори.

Аурата прилича на сияние и се състои от три слоя – физически, интелектуален и емоцианолен. Плътността на аурата варира от един милиметър до дванадесет сантиметра.

Смята се, че когато човек умира, аурата избледнява и изтънява. Хората, изгубили аурата си, умират след това. Цветът на аурата е индивидуален за всеки човек.

Той позволява да се определи настроението, общото психологическо състояние, физическите недъзи и характерът. Не всеки може да види човешката аура.

Има обаче един прост начин човек да види аурата. Но той изисква усилия и дълги тренировки. Седнете срещу огледало, като зад гърба ви фонът трябва да е бял или светлосив.

Повърхността на стената зад вас трябва да е добре осветена, но така, че сянката ви да не пада върху нея. Отпуснете се и се погледнете в огледалото, като разфокусирате зрението си.

Не откъсвайте поглед от огледалото и се опитайте да не мигате. След пет до десет минути ще видите слабо сияние около тялото ви. Ако видите цветове, не фокусирайте погледа си, защото те ще изчезнат. Запомнете цветовете.

След около месец упражнения ще можете да виждат аурата на други хора и ще се научите да различавате и най-малката промяна в цветовете. Това ще ви подскаже в какво състояние се намират околните.

Много често любимият цвят на хората се оказва и основният цвят на аурата им. Така например червеният цвят на аурата означава сила и енергия, но също и склонност към нервно-психични разстройства.

Тъмночервеният нюанс характеризира избухлива натура със скрити недъзи, а светлочервеният е присъщ на импулсивните егоцентрици. Розовият е срещан най-вече при млади хора, защото издава незрялост. Розовият цвят при възрастен човек сочи известна инфантилност.

Оранжевият цвят означава, че човекът е внимателен към всички, които го заобикалят. Златистите нотки в оранжевото показват самообладание, а кафявите – честолюбие.

Златисто жълтият нюанс в аурата е знак за дружелюбие и ум. Червеникавите нотки издават нерешителност и зависимост от мнението на други хора.

Зеленият издава лекомислие, склонност за обвинение на другите за личните си проблеми, но и умение да се цени приятелството. Такива хора са сантиментални, но адаптивни. Имат силна връзка с природата.

Синият цвят е изумителен във всяко едно отношение. Хората със синя аура са духовно развити. Тъмносиният цвят издава скокове в настроението и невероятен ум, присъщ за хора с творчески и научни професии.

Лилавият цвят е преходен към синия. Хората с лилава аура вечно търсят себе си и своето призвание. Ако аурата е близка до пурпурния цвят, тя означава стремеж към власт.

Белият цвят е цветът на духовната чистота и хармонията. Когато душата е в абсолютна хармония, всички цветове се смесват и се създава бяло сияние.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft