Кои черти у жените най-много привличат мъжете

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Кои черти у жените най-много привличат мъжете
4542
Кои черти у жените най-много привличат мъжете

Привличането е сложна смесица от фактори. Едни от първите определящи фактори за привличането са физическите.

Чертите на лицето, фигурата, начинът, по който движите тялото си, как оформяте косата си, какво е излъчването на погледа ви имат решаващо значение за това колко привлечени ще са мъжете от вас. Колкото и важна да е личността на човек, тялото и физическите ни черти са първото, което противоположният пол обикновено забелязва у нас.

Кои са физическите черти, които привличат най-много мъжете?

1. Дупе.

Дупето е една от най-привлекателните и забелязвани части от тялото. То е символ на сексапила. Закръгленото и щръкнало дупе е апетитна физическа даденост, която не остава незабелязана от мъжете. Повечето мъже обичат и харесват женските дупета, макар не всички да си го признават.

2. Гърди.

Гърдите са символ на женствеността. Вероятно няма мъж, който да не ги забележи от пръв поглед. Заедно с дупето гърдите са единият от двата най-забележителни женски символа, които са определящ фактор в привличането. Съвсем не е задължително гърдите да са големи, за да бъдат забелязани. Проучване, цитирано от yourtango.com констатира, че гърдите със среден размер са най-предпочитани от повечето мъже.

3. Крака.

Красивите крака определено са фактор за привличане. Подчертаните и изящни дълги крака са нещо, което кара повечето мъже да се обърнат след жена. Ако краката ви изглеждат добре, това е подсъзнателен знак за мъжете, че сте в добро здраве и се грижите за фигурата си, което автоматично ви прави привлекателни.

4. Очи.

Погледът и очите са смятани за силно привлекателни от много мъже. Красивите очи, нежно и деликатно подчертаните мигли са в състояние да разтопят сърцето на мъжете. Ако имате забележителни очи, изразителен поглед, определено няма да останете незабелязани в мъжка компания.

5. Устни.

Червилото и гланцът за устни не са там без причина. Сочни, плътни, подчертано изразителни и примамливи – устните са силен фактор, който е определящ за привличането. Мъжете обожават женските устни, особено ако са меки и с нежен контур.

6. Чиста кожа.
За съжаление, мазната и акнетична кожа не е привлекателна. Лоша новина за много дами, които страдат от акне, особено хормоналните му форми в зряла възраст. Мъжете обичат чистата и нежна женска кожа. Харесват кадифения ѝ допир. Дамите с гладка, мека и красива кожа са възприемани като привлекателни от силния пол.

7. Коса.
Женската коса – едно от мощните оръжия в завладяването на сърцето на противоположния пол. Косата е средство за привличане, което омагьосва. Повечето мъже харесват дълга, гъста и буйна коса, която се възприема от тях също като един от символите на женствеността. Рядко мъж би отговорил, че харесва жени с къси или много къси коси.
Колкото и да не искат да го признаят директно, мъжете харесват добре поддържани женски нокти. Дори да чувате подмятания и шеги относно женския маникюр и това как мъжете изобщо не ги интересува дали сте лакирани или не, това не е съвсем вярно. Според yourtango.com много по-забележими са дамите с добре поддържан маникюр и педикюр от онези, които не се грижат за ноктите си.

9. Фигура на пясъчен часовник.

Ако мразите закръгленото си дупе и сочните си бедра, време е да престанете да го правите. Именно тези женски форми са най-привлекателни за мъжете. Подсъзнателно те дават сигнал на мъжа, че жената с тази форма има способността и физическите данни да отгледа поколение, а това е дълбоко кодирано в гените на човешкия род. Така че ако сте горда притежателка на фигура тип „пясъчен часовник“, подчертавайте я още по-смело.

10. Усмивка.

Греещата на лицето усмивка няма как да остане незабелязана. Усмихващата се жена излъчва привлекателност, увереност, самочувствие. Това няма как да остане неоценено и без положителна оценка. Намръщеното женско лице има тъкмо обратния ефект. Жените, които не се усмихват широко имат по-малко късмет в любовта и се радват на по-слаб мъжки интерес.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft