Кои са ерогенните зони при мъжете

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Кои са ерогенните зони при мъжете
29639

Мъжете, както и жените, имат много ерогенни зони и също се нуждаят от стимулиране на тези специални местенца, за да се настроят за интимност.

Погрешно е да се смята, че само мъжът трябва да се изяви като познавач на ерогенните зони и да целува и гали специалните места по тялото на жената, а тя в това време само да си лежи.

Всеки мъж би настръхнал от удоволствие, ако дамата до него реши да стимулира ерогенните му зони. Такова специално място е вратът. Мъжете рядко си признават, но шията и вратът им са чувствително място, което настръхва от целувки и галене.

Интимност
Много фините ухапвания в тази област, които няма да оставят следи, също ще накарат мъжа да тръпне от любовно желание. Не трябва да се увличате, защото никой мъж няма да ви е благодарен, че дни наред след страстните ви ласки ще трябва да ходи с лепенка на шията.

Коремът също е силна ерогенна зона, която може да превърне мъжа в истински тигър в леглото. Достатъчно е да покриете кожата на корема с влажни целувки или да плъзнете езика си по нея и мъжът ще ви мисли за ненадмината в интимните ласки.

Особено чувствителна към стимулация е долната част на корема. Можете дори да я натиснете съвсем леко и ще видите какъв резултат ще има – мъжът ще се превърне в истински хищник.

Ерогенни зони
Меката част на ухото също е много чувствителна. Достатъчно е да дишате топъл въздух срещу нея или да я покриете с целувки и мъжът ще започне да трепери от страст.

Можете да си позволите и съвсем леко да я задържите между зъбите си, но без натиск – това също действа много възбуждащо на мъжа.

Вътрешната страна на бедрата на мъжа е силно чувствителна и е силна ерогенна зона. Прокарайте нежно пръсти по повърхността на тази ерогенна зона или вкарайте в действие устните си и след това се насладете на резултата.

Стъпалата на мъжа също са много чувствително местенце, което дамите често пренебрегват. Един лек масаж на стъпалата е в състояние да накара мъжа направо да се разтопи в ръцете ви и да направи всичко, което поискате.

Ако използвате знанията си за ерогенните зони на мъжа, ще го накарате да не иска да е в спалнята с друга жена, освен с вас, защото ще изпитва огромно удоволствие от вещите ви ръце и устни.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft