Как да премахнем отрицателната енергия у дома

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за дома
Как да премахнем отрицателната енергия у дома
404767

Всеки дом притежава своя недоловима енергия , която се определя от вътрешния дух на жилището, неговата скрита история, останалата от предишните обитатели енергия или просто вибрациите на земята, върху която то е построено.

Когато съседите са благоприятно настроени, от тях идва благотворна енергия.
Ако обаче се държат враждебно с вас, невидимият енергиен поток от тях може да ви навреди.Когато някой съсед редовно ви изпраща заплашителна енергия, вие със сигурност ще й се поддадете, освен ако не я разпознаете навреме и не направите нещо да я разсеете.

Враждебна, но безобидна енергия

Тя се крие в глупавите клюки или дребната завист. Нея можете да разсеете със собствената си по-силна енергия, като просто не й обръщате внимание. Ако враждебната енергия е само дразнеща, например, ако жилището на съседа ви е пълно с кресливи малчугани, които смущават покоя ви или чупят нещата ви, просто поставете голям съд с вода от едната страна на дома си. Той трябва да е с широко гърло и тясно дъно. Поставете лампа във водата и се опитайте да създадете някакъв живот в нея с водно растение или няколко рибки, за да внесете положителна енергия. Това съоръжение ще поглъща всички дразнещи шумове и ще действа като невидима гъба.

Енергия, пълна с отровна завист. 

Ако се изпраща такава под формата на злобни клюки и грозни интриги, ще бъде добре да вземете по-сериозни мерки.
Отличен начин да се предпазите е да окачите кръгло огледало, с което да отразите обратно цялата отрицателна енергия, която се изпраща към вас. Все пак внимавайте в огледалото да не се отразява къщата на въпросния съсед.

Преди да купите или наемете жилище, разпитайте за предишните обитатели.
Отрицателната енергия обикновено остава след тях и трябва да бъде пречистена или разсеяна. От обитатели, чийто живот е бил изпълнен с гняв, яд и насилие, може да остане отрицателна енергия - подобни силни емоции понякога така засядат в къщата, че никакво остъргване и пребоядисване не може да ги изчисти.Стените, подовете и таваните са пропити с остатъчно нещастие и болка, които трябва да бъдат премахнати.

Как да пречистим жилището си . Металните звънчета са най-лесният начин за постигане на добър енергиен баланс . Те създават звън, който поглъща отрицателната енергия. Разклащайки ритмично звънчето, така че звукът от него да се чуе ясно, обиколете къщата три пъти по посока на часовниковата стрелка. Ще усетите, че звънът става все по-ясен, а енергията - по-лека и чиста. С разпадането на отрицателната енергия звукът на звънчето резонира по-отчетливо.   

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Уютен дом
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft